Sizce hamile olabilir miyim?

merveswn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2023
3
0
1
21
Görüştüğüm çocukla sevisme ve sürtünme yaşandı. İçime girmedi ama kasıklarıma ve kalcama bosaldı. O günden 7-8 gün sonra adet oldum. Ve o günün üzerinden tam 3 hafta geçti hamile olmaktan korkuyorum belki bir şekilde döl yumurtalıklarıma ulaşmıştır sizce durum nedir ve ne yapmalıyım?

Görüştüğünüz çocuk sevgiliniz mi?
Sevgiliniz değilse yani amacınız sadece seksse sürtünmek accuk garip kaçıyo da kişisel bi merak :))

Kasıklardan vajinayı bulacak, oradan girecek, oradan yumurtayı bulacak da dölleyecek, imkansız. Ki regl olmuşsunuz

Sevgilim değil flört ve takılma arasında bir şeyiz. Çok korktum hamile miyim acaba diye rüyalarıma girdi hatta kabus olarak. Bir şeyler yaşadığımız günden 1 hafta sonda regl olmama rağmen içim çok rahatsız ve korkum geçmiyor hiç

bu kadar korkuyonuz madem ona gore davransanizya

Test alın yapın o zaman içiniz rahatlar

Sizden endişeli olmasın geçende sırtından hamile kalma ihtimali olan biri vardı sitede veee kalmamışşş.. Bence siz hiç kalmamışsınızdır.. Korkmayın. Döl oyunda değil oyuna hiç girmemiş kendi sahasında değillll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…