Ben 1 yıllık evliyim ve çocuk istediğimizden ilk günümüzden beri korunmuyoruz ama hamile kalamadım... Eşim sperm testi yaptırdı ve herşeyi normal çıktı doktor ise benden hormon testi istedi ve başka bir doktorda kanal filmi istedi... Adetime 8 günüm var eğer adet görürsem ilk olarak hormon testi yaptıracağım... Ama...
*** Göğüslerime dokunduğumda ağrı hissediyorum, göğüslerimde biraz büyüme var ve meme kenarlarında kabarcıklar olmaya başladı ve mavi renk damarlar çoğaldı...
*** Sabahları kalktığımda hastalanacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor ama sonra geçiyor...
*** Ara sıra mide bulantım oluyor be normalde kasık ağrım sağda olurdu ama şimdi göbek hizasında solda oluyor arada...
*** Arada unutup gerindiğimde göbek altında ağrı oluyor...
*** İdarara çokta olmasa çıkıyorum...
*** Bel ağrım var ve arada bacaklarımda ağrıyor...
*** Göğüslerime dokunduğumda ağrı hissediyorum, göğüslerimde biraz büyüme var ve meme kenarlarında kabarcıklar olmaya başladı ve mavi renk damarlar çoğaldı...
*** Sabahları kalktığımda hastalanacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor ama sonra geçiyor...
*** Ara sıra mide bulantım oluyor be normalde kasık ağrım sağda olurdu ama şimdi göbek hizasında solda oluyor arada...
*** Arada unutup gerindiğimde göbek altında ağrı oluyor...
*** İdarara çokta olmasa çıkıyorum...
*** Bel ağrım var ve arada bacaklarımda ağrıyor...