Gebeliğe Hazırlık Sizce hamilelik mi ? 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım daha çok erken bence insana kendini dinledikçe karışıyor belirtiler adete 3 4 gün kala erken gebelik testi yap bence en azından varsa silik de olsa çıkar için rahatlar

Umutsuzluğa kapılma cnm daha çok erken bilemezsin şimdi cnm bu ay insAllah tutunmustur bebisin bu ay olmasa bile diğer aylarda olur Allah büyüktür hiç üzülme farklı şeyler getirme aklına Rabbim en hayırlı zamanı bilir cnm herşeyin hayırlısını iste cnm Vallahi ben ikizlerimden önce hep çocuğum illahi olsun diyordum hayirlisiyla olsun Rabbim ne zaman kısmet ederse hayırlı zamanda olsun demiyordum hepndiyordum Rabbim.ne olur artık hamile kalayım tabi eşim çok baskı yapıyordu sürekli tartışıyorduk o yüzden çok ısrarla öyle diyordum 9 aydan sonra hamile kaldım ama hamile kaldığın zaman öyle imtihanlardan gectimki anlatamam sana

Canım daha çok erken bence insana kendini dinledikçe karışıyor belirtiler adete 3 4 gün kala erken gebelik testi yap bence en azından varsa silik de olsa çıkar için rahatlar
Evet herşeyin hayırlısı bekleyip göreceğiz

Ağrının ve sancınin birçok nedeni olabilir. En doğrusu adete kadar beklemek keşke bilsek de sana kesin şeyler söylebilsek

Hadi bakalım Rabbim gönlüne göre versin cnm benim
Ağrının ve sancınin birçok nedeni olabilir. En doğrusu adete kadar beklemek keşke bilsek de sana kesin şeyler söylebilsek
Kızlaaar duramadım test yaptım sabah ama şöyle bir durum oldu Bugün hastaneye gittim insilün direncim için sabah içimden bir ses test yapsam dedi ve yaptımmm ama alel acele çıkınca unuttum 8 de çıkıp öğlen döndüm eve ben laboquick testlerini kullanıyorum daha önce de adet günü kullandım bi kaç kez hiç böyle saatler geçse de günler geçse de bu çizgi çıkmamıştı sizce umut var mı

Eklentiler

• 737EA1C9-FFBD-442E-B5A0-B3E80D0A4F1A.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 57
Kuzucum hcg testinde ben silik bir çizgi görüyorum inşallah vardır hayırlısı olsun

Vallahi var silik cizgi hadi insAllah guzel haberini en kısa zamanda verirmisin insAllah cnm ne kadar sürede cıktı ikinci cizgi

Vallahi var silik cizgi hadi insAllah guzel haberini en kısa zamanda verirmisin insAllah cnm ne kadar sürede cıktı ikinci cizgi
Aşkım okumadın mı yazdıklarımı ya ne kadar sürede çıktı bilmiyorum yaptım hazırlandım eşim hadi geç kaldık dedi öyle çıktım evden öğlen döndüm böyleydi daha yeni müsait oldum yazdım hemen Ne düşünüyorsun var mı ihtimal

Valla ihtimal var cnm hadi insAllah guzel haberi verirsin burdan bize cnm

Ben sabah yaptın cıktı ancak şimdi müsait olup atabildin diye anladım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…