Gebeliğe Hazırlık Sizce hamilelik mi ? 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende laboquick hep doğru çıktı. Adete 6 gün kala böyle. Silikti inşallah sende de vardir

Bende laboquick hep doğru çıktı. Adete 6 gün kala böyle. Silikti inşallah sende de vardir
Yaaa tam umudumu kaybetmişken peki hemen mi çıktı sonra mı ben başında bekleyemedim bilmiyorum ama sabah yaparım belki bir tane kaldı çünkü

Yaaa tam umudumu kaybetmişken peki hemen mi çıktı sonra mı ben başında bekleyemedim bilmiyorum ama sabah yaparım belki bir tane kaldı çünkü
İlk yaptığım 10 dakika olmuştu dedim yanlış bu iki gün sonra 5 dakikada silik çıktı sonraki günlerde sure kısaldı ama silikti hep adete kadar

Testler hamile gösteriyor . Allah isteyen herkese aratmadan nasip etsin

İnşallah kuzum ama takip yaptığım kadın daha çok erken 7.günde olmaz dedi moralim bozuldu yumurtlamadan 7 gün geçti henüz
O kısmı hiç belli olmuyor canım İnan . Benim arkadaşım sözde hamile kalamazdı yumurtalığı kötü huylu kistlerle kaplıydı aldırmasını gerekiyordu beklenmedik anda hamile kaldı . Yine bi tanıdığım tel yumurtalıkla çocuğun olmaz dediler iki tane oldu . Bence imkansız değil . Ben kendim de yumurtlama günümden önce hamile kalmıştım

Beklenen testler yanılma payı vardır ama bir umut var tabiki hayırlısı olsun kan testi yaptır

Allah’ımın hikmeti işte

Beklenen testler yanılma payı vardır ama bir umut var tabiki hayırlısı olsun kan testi yaptır
Kuzum bu testi ilk defa kullanmıyorum 4 aydır bir umut harcadığım hcglerin hesabı yok hepsi daha duruyor günler geçti böyle bi çizgisi olmamıştı umut etmek istemiyorum ama bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…