- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 43
- 28
- Konu Sahibi kivircikkuala
-
Amin hayırlısı ya takip yaptığım kadınla konuştum henüz çıkmaz daha 7.günde test bozuk olabilir dediInsAllah vardır cnm hadi bakalım sana kan vermek düşüyo bence cnm kan verde bizde merakta kalmayalım sende
Herşeyin hayırlısı cnm bir haftanı kaldı bataAmin hayırlısı ya takip yaptığım kadınla konuştum henüz çıkmaz daha 7.günde test bozuk olabilir dedi
6 gün kaldı evet hayırlısı daha önce hiç çıkmadı böyle biliyorum ama yaniHerşeyin hayırlısı cnm bir haftanı kaldı bata
Herşeyin hayırlısı cnm herşey Allahın elinde insAllah guzel haber alırsın cnm benim6 gün kaldı evet hayırlısı daha önce hiç çıkmadı böyle biliyorum ama yani
Amin moralim bozulduT
Herşeyin hayırlısı cnm herşey Allahın elinde insAllah guzel haber alırsın cnm benim
Amin moralim bozuldu
Hem kısa bir süredir deniyorsunuz cnm stres yapma stres çok etkiliyo her şeyi kafana takma oluruna bırak dua et ve tevekkül etAmin moralim bozuldu
Yaaa tam umudumu kaybetmişkenBende laboquick hep doğru çıktı. Adete 6 gün kala böyle. Silikti inşallah sende de vardir
İlk yaptığım 10 dakika olmuştu dedim yanlış bu iki gün sonra 5 dakikada silik çıktı sonraki günlerde sure kısaldı ama silikti hep adete kadarYaaa tam umudumu kaybetmişkenpeki hemen mi çıktı sonra mı ben başında bekleyemedim bilmiyorum ama sabah yaparım belki bir tane kaldı çünkü
Yarın sabah yapabilirsem eğer inşİlk yaptığım 10 dakika olmuştu dedim yanlış bu iki gün sonra 5 dakikada silik çıktı sonraki günlerde sure kısaldı ama silikti hep adete kadar
Testler hamile gösteriyor . Allah isteyen herkese aratmadan nasip etsinMerhaba Hanımlar
Testlerde de gördüğünüz gibi 14.15 pik 16 da çatlamam gerçekleşti .14.15 ve 16.ncı günlerimi değerlendirdim . Umudum yoktu açıkçası dördüncü ayımız denemede . Dün akşam bacak egzersizi yapmak istedim yaptım da ama 10 dk sonra kadar bi sancı girdi sağ kasığıma ve beni mahvetti . Öncesinde hafif bir ağrılarım vardı . Geçtiğimiz aylarda kum dökmüştüm ondan şüphe duymuştum ama daha sonrasında farklı olduğunu düşünmeye başladım dökenler bilir geçmeyen bi ağrısı oluyor . Acaba gebelik ihtimali var mıdır yoksa enfeksiyon kist gibi birşey mi ? Bata 8 gün var akıntım oluyor oda normal mi belirti mi çözemiyorum fikirlerinizi merakla bekliyorum
İnşallah kuzum ama takip yaptığım kadın daha çok erken 7.günde olmaz dedi moralim bozuldu yumurtlamadan 7 gün geçti henüzTestler hamile gösteriyor . Allah isteyen herkese aratmadan nasip etsin
Ben bat a 6 7 gun once öğrendimİnşallah kuzum ama takip yaptığım kadın daha çok erken 7.günde olmaz dedi moralim bozuldu yumurtlamadan 7 gün geçti henüz
O kısmı hiç belli olmuyor canım İnan . Benim arkadaşım sözde hamile kalamazdı yumurtalığı kötü huylu kistlerle kaplıydı aldırmasını gerekiyordu beklenmedik anda hamile kaldı . Yine bi tanıdığım tel yumurtalıkla çocuğun olmaz dediler iki tane oldu . Bence imkansız değil . Ben kendim de yumurtlama günümden önce hamile kalmıştımİnşallah kuzum ama takip yaptığım kadın daha çok erken 7.günde olmaz dedi moralim bozuldu yumurtlamadan 7 gün geçti henüz
Beklenen testler yanılma payı vardır ama bir umut var tabiki hayırlısı olsun kan testi yaptırKızlaaar duramadım test yaptım sabah ama şöyle bir durum oldu Bugün hastaneye gittim insilün direncim için sabah içimden bir ses test yapsam dedi ve yaptımmmama alel acele çıkınca unuttum 8 de çıkıp öğlen döndüm eve ben laboquick testlerini kullanıyorum daha önce de adet günü kullandım bi kaç kez hiç böyle saatler geçse de günler geçse de bu çizgi çıkmamıştı sizce umut var mı
Valla ne bilim eczanede bu vardı attim çöpe ismini hatırlamıyorum. Adetim geçince kan testi verecem dua edin kızlarBaşka bir test yapın test bozuk gibi markası ne testin
Benimde bat 6 gün bir gün bekliyip öyle mi yapayım yoksa yarın mı yapsamBen bat a 6 7 gun once öğrendim
Allah’ımın hikmeti işteO kısmı hiç belli olmuyor canım İnan . Benim arkadaşım sözde hamile kalamazdı yumurtalığı kötü huylu kistlerle kaplıydı aldırmasını gerekiyordu beklenmedik anda hamile kaldı . Yine bi tanıdığım tel yumurtalıkla çocuğun olmaz dediler iki tane oldu . Bence imkansız değil . Ben kendim de yumurtlama günümden önce hamile kalmıştım
Kuzum bu testi ilk defa kullanmıyorum 4 aydır bir umut harcadığım hcglerin hesabı yokBeklenen testler yanılma payı vardır ama bir umut var tabiki hayırlısı olsun kan testi yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?