Sizce hamilelik varmısır. Testlermi yanıltıyor acaba yardım lütfennnnn

Çok düşündüğünüz için olabilir mi? Mesela biz iki aydır deniyoruz ama çevremizde hemen hamile kalan olmadığı için uzun bir süreç olacak diye umursamadık. Hatta ben dış tedavisi için randevu almıştım. Hamilelikte önce tüm kontrolleri yaptırayım diye. Ama test çift çizgiyi zaten sizin. Yanlış hatırlamıyorsam

çok isteyip stres yaptığınız dönem olmuyor ben hamile kaldığım ay zaten ramazana denk geldi üstne kovid falan olduk derken bu ay olmaz dedim öyle yumurtlama günü falan takip etmedim
çok üstüne düşünmeyin akışına bırakın bir sorun yoksa stres çok etkiliyor

Sevindim senin adına allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı isteyen herkesin başına. Bende çok istiyorum ama olmuyor sebepsiZ bizim hiç bir sıkıntı yok aslında ilk defa test yaptım hepsi çift çizgi ama emin olamıyorum gerçekten varmıdır bilemiyorum bir türlü. Hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum
ilk zamanlar çok umursuyorduk ama şu son 1 kaç aydır es geçmeye başladık taki bu ay artık tüp bebek için doktor bakalım tüpe yönelelim artık zaman geçiyor deşik yaş 39 benim çünki. Test çift çizgi çıktı ama daha adetim gecikmedi bile korkuyorum hayali olur diye işte

Evet etkiliyor ama 2 yıl sürekli stres yapmadım ama olmayınca olmuyor işte bakalım pazartesi kan testi vericek bi aksilik olmazsa

İyi düşünelim. :) hafta içi güzel haberlerinizi bekliyorum :)

Ama ben hala emin olamıyorum yerleşme kanamasıda olmadı hep hayal kırıklığı olduğu İçin iki yıldır inanasım gelmiyor. Ama ilk defa çift çizgi çıktı bukadar hep negatif olurdu
Yerleşme kanaması herkeste olacak diye bir şey yok canım hamilesin çok net. Bende de yerleşme kanaması olmamıştı ve laboquick test ile öğrenmiştim

canım yerleşme kanaması herkeste olmaz. her vücut farklı gösterir. testinde bariz hamilesin. pazartesi kan ver. daha sonra hcg değerin artış göstermeye devam ederse daha net gebeyim diyebilirsin

canım yerleşme kanaması herkeste olmaz. her vücut farklı gösterir. testinde bariz hamilesin. pazartesi kan ver. daha sonra hcg değerin artış göstermeye devam ederse daha net gebeyim diyebilirsin
Yarın doktora gidicem inşallah kan vermeye bakalım bende netleşmeden hamileyim diyemiyorum her ay hüsranla karşılaştığım İçin emin olamıyorum. Bide ilkndefabtestler hep çift çizgi çıktı kaç gündür yapıyorum hep aynı oda kafa mı karıştırıyor inşallah dış gebelik yada hayali gebelikte değildir ondanda korkuyorum hayırlısı allahtan bakalım.

gidebildin mi doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…