- 28 Ocak 2021
- 1.486
- 3.696
- 83
- 37
hayırlısı bakalım yeni yılı bekler miyiz bilemiyorumYeni yıl bebeği olur belki de bebeğiniz
Çok düşündüğünüz için olabilir mi? Mesela biz iki aydır deniyoruz ama çevremizde hemen hamile kalan olmadığı için uzun bir süreç olacak diye umursamadık. Hatta ben dış tedavisi için randevu almıştım. Hamilelikte önce tüm kontrolleri yaptırayım diye. Ama test çift çizgiyi zaten sizin. Yanlış hatırlamıyorsamSevindim senin adına allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı isteyen herkesin başına. Bende çok istiyorum ama olmuyor sebepsiZ bizim hiç bir sıkıntı yok aslında ilk defa test yaptım hepsi çift çizgi ama emin olamıyorum gerçekten varmıdır bilemiyorum bir türlü. Hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum işte
Allah analı babalı büyütsün:)hayırlısı bakalım yeni yılı bekler miyiz bilemiyorum
çok isteyip stres yaptığınız dönem olmuyor ben hamile kaldığım ay zaten ramazana denk geldi üstne kovid falan olduk derken bu ay olmaz dedim öyle yumurtlama günü falan takip etmedimSevindim senin adına allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı isteyen herkesin başına. Bende çok istiyorum ama olmuyor sebepsiZ bizim hiç bir sıkıntı yok aslında ilk defa test yaptım hepsi çift çizgi ama emin olamıyorum gerçekten varmıdır bilemiyorum bir türlü. Hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum işte
amin inşallahAllah analı babalı büyütsün:)
Sevindim senin adına allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı isteyen herkesin başına. Bende çok istiyorum ama olmuyor sebepsiZ bizim hiç bir sıkıntı yok aslında ilk defa test yaptım hepsi çift çizgi ama emin olamıyorum gerçekten varmıdır bilemiyorum bir türlü. Hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorumBen en son 3 eylülde adet oldum. 12 adet testim negatif cıktı. 18 ekimde(geçtiğimiz sali) gittim doktora enfeksiyon ya da başka bir şey var diye hasta olamıyorum diye. Kasiklarimda agri ve gogus ucu acisi vardi . (Ama filmlerde hep mide bulantisi ve bayilma gibi belirti gordugumden hamilelik de gelmedi aklima) Doktor vajinal muyanede yaptı bir şey görmedi. Kan testi 700 kisur çıktı beta. Hamilesin d3di öyle öğrendim :) o gün vajinal muyaneden sonra kahverengi akıntı geldi ondan sonra da hiç kan ya da lekelenme gelmedi.
ilk zamanlar çok umursuyorduk ama şu son 1 kaç aydır es geçmeye başladık taki bu ay artık tüp bebek için doktor bakalım tüpe yönelelim artık zaman geçiyor deşik yaş 39 benim çünki. Test çift çizgi çıktı ama daha adetim gecikmedi bile korkuyorum hayali olur diye işteÇok düşündüğünüz için olabilir mi? Mesela biz iki aydır deniyoruz ama çevremizde hemen hamile kalan olmadığı için uzun bir süreç olacak diye umursamadık. Hatta ben dış tedavisi için randevu almıştım. Hamilelikte önce tüm kontrolleri yaptırayım diye. Ama test çift çizgiyi zaten sizin. Yanlış hatırlamıyorsam
Evet etkiliyor ama 2 yıl sürekli stres yapmadım ama olmayınca olmuyor işte bakalım pazartesi kan testi vericek bi aksilik olmazsaçok isteyip stres yaptığınız dönem olmuyor ben hamile kaldığım ay zaten ramazana denk geldi üstne kovid falan olduk derken bu ay olmaz dedim öyle yumurtlama günü falan takip etmedim
çok üstüne düşünmeyin akışına bırakın bir sorun yoksa stres çok etkiliyor
Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah bebeğinizihayırlısı bakalım yeni yılı bekler miyiz bilemiyorum
İyi düşünelim. :) hafta içi güzel haberlerinizi bekliyorum :)Sevindim senin adına allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı isteyen herkesin başına. Bende çok istiyorum ama olmuyor sebepsiZ bizim hiç bir sıkıntı yok aslında ilk defa test yaptım hepsi çift çizgi ama emin olamıyorum gerçekten varmıdır bilemiyorum bir türlü. Hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum
ilk zamanlar çok umursuyorduk ama şu son 1 kaç aydır es geçmeye başladık taki bu ay artık tüp bebek için doktor bakalım tüpe yönelelim artık zaman geçiyor deşik yaş 39 benim çünki. Test çift çizgi çıktı ama daha adetim gecikmedi bile korkuyorum hayali olur diye işte
İnşallah çok sağolİyi düşünelim. :) hafta içi güzel haberlerinizi bekliyorum :)
Yerleşme kanaması herkeste olacak diye bir şey yok canım hamilesin çok net. Bende de yerleşme kanaması olmamıştı ve laboquick test ile öğrenmiştimAma ben hala emin olamıyorum yerleşme kanamasıda olmadı hep hayal kırıklığı olduğu İçin iki yıldır inanasım gelmiyor. Ama ilk defa çift çizgi çıktı bukadar hep negatif olurdu
Adetten sonramı öğrendinizYerleşme kanaması herkeste olacak diye bir şey yok canım hamilesin çok net. Bende de yerleşme kanaması olmamıştı ve laboquick test ile öğrenmiştim
Sorunuzu anlamadımAdetten sonramı öğrendiniz
canım yerleşme kanaması herkeste olmaz. her vücut farklı gösterir. testinde bariz hamilesin. pazartesi kan ver. daha sonra hcg değerin artış göstermeye devam ederse daha net gebeyim diyebilirsinMerhaba arkadaşlar benim adetime 3 gün var ve 2 gündür aşırı adet sancısı gibi ağrı yaşıyorum. Özellikle kasıklarımda oluyor sancı ve yanma ondan öncede yeşilimsi sıvı geliyordu. Şuan normale döndü akıntı şeklinde geliyor. Gebelik testi yaptım pozitif çıktı sanki tekrar yaptım yine aynı ertesi sabah yaptım çift çizgi çıktı. Tekrar gün içinde yaptım çift çizgi çıktı. Sizce bu hamilelikmidr yoksa enfeksiyondan dolayımı böyle çıkıyordur. Bilemedim yerleşme kanamasıda olmadı belirtide yok sancı dışında fikir verirmisiniz bana lütfen
Yani iş testlemi öğrendiniz hamileliğinizi yoksa adet olmadınızda sonrasındamı öğrendinizSorunuzu anlamadım
Yarın doktora gidicem inşallah kan vermeye bakalım bende netleşmeden hamileyim diyemiyorum her ay hüsranla karşılaştığım İçin emin olamıyorum. Bide ilkndefabtestler hep çift çizgi çıktı kaç gündür yapıyorum hep aynı oda kafa mı karıştırıyor inşallah dış gebelik yada hayali gebelikte değildir ondanda korkuyorum hayırlısı allahtan bakalım.canım yerleşme kanaması herkeste olmaz. her vücut farklı gösterir. testinde bariz hamilesin. pazartesi kan ver. daha sonra hcg değerin artış göstermeye devam ederse daha net gebeyim diyebilirsin
Testleöğrendim adetten 3-4 gün önceYani iş testlemi öğrendiniz hamileliğinizi yoksa adet olmadınızda sonrasındamı öğrendiniz
Peki kan tahlilini nezaman yaptırdınız ve kaç çıktı ilk değerlerinizTestleöğrendim adetten 3-4 gün önce
Aynı gün yaptırdım 28-3 0 civarı çıkmıştıPeki kan tahlilini nezaman yaptırdınız ve kaç çıktı ilk değerleriniz
gidebildin mi doktoraYarın doktora gidicem inşallah kan vermeye bakalım bende netleşmeden hamileyim diyemiyorum her ay hüsranla karşılaştığım İçin emin olamıyorum. Bide ilkndefabtestler hep çift çizgi çıktı kaç gündür yapıyorum hep aynı oda kafa mı karıştırıyor inşallah dış gebelik yada hayali gebelikte değildir ondanda korkuyorum hayırlısı allahtan bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?