- 1 Şubat 2025
- 32
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi damla_ayar
-
Çizgi görünüyor silik olarak. Kaçıncı dk'da çıktı?İkinci çizgi silikmi sizce kızlar ben mi yanlış görüyorum acil cevap
İlk dakikasında çıktıÇizgi görünüyor silik olarak. Kaçıncı dk'da çıktı?
Adetim 4 gün gecikti, testi yaptıgım an çıktı silik çizgi fakat heveslenip sonra üzülmek istemiyorum çok uzun zamandır bekliyorum çünküEvet bence, testi yaptiginiz anda boyle olduysa bence hamilelik var, bende de boyle oluyordu adet gunune 1 hafta kala falan, adet gununde tam kirmizi beliriyordu
Bende boyle silik gordum hemen cikmisti, beta 40 cikti sizinde vardir insallahtİkinci çizgi silikmi sizce kızlar ben mi yanlış görüyorum acil cevap
Suan acile gitsem yaparlar mı peki yarın öğlene kadar çalışıyorlar yaPozitif duruyor. Bayram girmeden kan tahlili yapın bence
İnsallahBende boyle silik gordum hemen cikmisti, beta 40 cikti sizinde vardir insallaht
İlaç kullanicam ama şüphem var dersen yaparlar belki
İnsallah
Evet çok mantıklı. Bu testin hemen arkasına bir tane daha yaptım ama çizgi çıkmadı ya peşpeşe yaptım diyemi acabaİlaç kullanicam ama şüphem var dersen yaparlar belki
Arka arkaya yaptığınız için olabilir. İlk idrarla daha net sonuç alırsınız diyorlar. Özele giderseniz yaparlar 1 2 saate de sonuç çıkarEvet çok mantıklı. Bu testin hemen arkasına bir tane daha yaptım ama çizgi çıkmadı ya peşpeşe yaptım diyemi acaba
Özel yapar ama acil yapar mı bilemiyorumSuan acile gitsem yaparlar mı peki yarın öğlene kadar çalışıyorlar ya
Peşpeşe yaptığınız için olabilirEvet çok mantıklı. Bu testin hemen arkasına bir tane daha yaptım ama çizgi çıkmadı ya peşpeşe yaptım diyemi acaba
Geç döllenme olmadıysa yok bence ama inşallah vardır biraz daha bekleyin benim reglim 2 gün gecikti iki test yaptım ikiside kopkoyuydu ama kişiden kişiye değişiyor geç yumurtlama olmuş olabilir insAllah vardır ama bekle bence biraz daha sonra tekrarla tekrar aynı çıkıyorsa kan ver kesin sonuç tam belli olurKızlar adetim 4 gün gecikti, gebelik testi yaptım ilk dakikasında ikinci çizgi silik çıktı. Hemen 5 dk sonra bir tane daha yaptım aynısından ikinci çizgi çıkmadı. Sizce hamile miyim? Görseldeki ilk yaptığım test. Hastaneye gitmelimiyim sonrasında çıkmazsa üzülmekten korkuma gidemiyorum cevaplar mısınız
Ayni testdenmi yaptiniz? Bu pembe kapakli testler net gosteriyor yani silik varsa yanlish olma ihtimali cok az, InshAllah oyledirArka arkaya yaptığınız için olabilir. İlk idrarla daha net sonuç alırsınız diyorlar. Özele giderseniz yaparlar 1 2 saate de sonuç çıkar
Evet çok mantıklı. Bu testin hemen arkasına bir tane daha yaptım ama çizgi çıkmadı ya peşpeşe yaptım diyemi acaba
Ayy insallah. Evet aynı testten yaptım ama ikincide bisey cıkmaması üzdüüAyni testdenmi yaptiniz? Bu pembe kapakli testler net gosteriyor yani silik varsa yanlish olma ihtimali cok az, InshAllah oyledir
Ola bilir bence sabah uyanir uyanmaz yapin en dogru o zaman gostericekdirAyy insallah. Evet aynı testten yaptım ama ikincide bisey cıkmaması üzdüüpeşpeşe yaptım diyemi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?