- 22 Aralık 2024
- 44
- 6
- 1
- 31
- Konu Sahibi hulyaerdogan
-
Adetten beş gün sonra kaset test yaptınız birinde çizgi çıktı, adete on gün kala da kan verdiniz doğru mu anladımKızlar merhaba 2 tane kaset test yaptım biri bu şekilde diğeri hiç çıkmadı adetten 5 gün sonra yaptım ama bu arada kan testide adetime 10 kala yaptım şuan adetime 5 gün var sizce hamile ihtimalim varmı ? Cesaret edemiyorum amh 0.01 di doktor zor olur çocuk dediği için umutlanmak istemiyorum
Kan testi çok erken gebelik testi hatalı reglne yakın tekrarla birden fazla test öle albi alabilirisn değerim 10 du pozitif verdi belkide bana denk geldi bilemiyorum ama birwz daba bekle regl kaç kalsi simdiKızlar merhaba 2 tane kaset test yaptım biri bu şekilde diğeri hiç çıkmadı adetten 5 gün sonra yaptım ama bu arada kan testide adetime 10 kala yaptım şuan adetime 5 gün var sizce hamile ihtimalim varmı ? Cesaret edemiyorum amh 0.01 di doktor zor olur çocuk dediği için umutlanmak istemiyorum
Hangi marka gebelik testi? Bir de yaptıktan ne kadar sonra çizgi çıktı? Bir çizgi var ama kuruma çizgisi olabilir
Ay benimde böyle çıktı işte artimed diye güvenemedim ama hemen gittim test verdim sabah
Bence pozitif regliniz geçti mi
Hayır reglime daha var ama kaç gündür bulantı baş ağrısı kasık batması varBence pozitif regliniz geçti mi
O zaman bence var gözüküyor bi test daha pozitif çıkarsa hamilesinizdir. Bi de çizginin ilk 10 dk da çıkması gerekiyoHayır reglime daha var ama kaç gündür bulantı baş ağrısı kasık batması var
Beta hcg 0.1 geldi garip bi şekilde çok erken verdim ama iki testte silik gördüğüm için şaşkınım aynısını yaşayan var mıBi test daha yaptım onda bişey çıkmadı ama idrarım çok azdı anlamadım ya heveslendim sabahki testimde de silik gibi görünce, bu test hemen böyle silik oldu novacheck markası
Artimed hatalı çıkarıyor diyorlar ama bu testte 2. Çizgiyi görüyorum. İsterseniz başka markayla deneyinKızlar bunada bakar mısınız artimed 3 gün önce aynı test negatif çıktı bata 1 gün kaldı bugün sabah böyle çıktı ilk 1 dakika içinde canlı daha belirgin kan verdim bekliyorum
Eki Görüntüle 3627288
Evet şimdi gene test yaptım 4 var bat sizce gidip kan vermelimiyimAdetten beş gün sonra kaset test yaptınız birinde çizgi çıktı, adete on gün kala da kan verdiniz doğru mu anladımeğer doğruysa çoookk erkenn. Reglinize iki gün kala falan test yapın testler bozuk çıkabiliyor çok güvenmeyin, birkaç marka deneyin aynı anda hepsi pozitifse kan verin ama şuan çok erken
Az önce erken gebelikte çıktı sizce acile gidip kan vermelimiyimKan testi çok erken gebelik testi hatalı reglne yakın tekrarla birden fazla test öle albi alabilirisn değerim 10 du pozitif verdi belkide bana denk geldi bilemiyorum ama birwz daba bekle regl kaç kalsi simdi
Kan testi verdim bugün 3,9 çıktı normalde hep 0,100 çıkardı çok silik çıkması bundan kaynaklı sanırımArtimed hatalı çıkarıyor diyorlar ama bu testte 2. Çizgiyi görüyorum. İsterseniz başka markayla deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?