Sizce hamilemiyim kızlar

hulyaerdogan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2024
44
6
1
31
Kızlar merhaba 2 tane kaset test yaptım biri bu şekilde diğeri hiç çıkmadı adetten 5 gün sonra yaptım ama bu arada kan testide adetime 10 kala yaptım şuan adetime 5 gün var sizce hamile ihtimalim varmı ? Cesaret edemiyorum amh 0.01 di doktor zor olur çocuk dediği için umutlanmak istemiyorum

Eklentiler

• IMG_2035.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 146
  • IMG_2035.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 143
Adetten beş gün sonra kaset test yaptınız birinde çizgi çıktı, adete on gün kala da kan verdiniz doğru mu anladım eğer doğruysa çoookk erkenn. Reglinize iki gün kala falan test yapın testler bozuk çıkabiliyor çok güvenmeyin, birkaç marka deneyin aynı anda hepsi pozitifse kan verin ama şuan çok erken

Kan testi çok erken gebelik testi hatalı reglne yakın tekrarla birden fazla test öle albi alabilirisn değerim 10 du pozitif verdi belkide bana denk geldi bilemiyorum ama birwz daba bekle regl kaç kalsi simdi

Kızlar bunada bakar mısınız artimed 3 gün önce aynı test negatif çıktı bata 1 gün kaldı bugün sabah böyle çıktı ilk 1 dakika içinde canlı daha belirgin kan verdim bekliyorum

Bi test daha yaptım onda bişey çıkmadı ama idrarım çok azdı anlamadım ya heveslendim sabahki testimde de silik gibi görünce, bu test hemen böyle silik oldu novacheck markası

Bi test daha yaptım onda bişey çıkmadı ama idrarım çok azdı anlamadım ya heveslendim sabahki testimde de silik gibi görünce, bu test hemen böyle silik oldu novacheck markası
Beta hcg 0.1 geldi garip bi şekilde çok erken verdim ama iki testte silik gördüğüm için şaşkınım aynısını yaşayan var mı

Güzel kızım geçen ay 4 gün kala reglime 6 tane farklı markalardan erken gebelik testi yaptım. 4 tanesi silik çıktı 5 dakika içersinde. 1 tanesi bozuktu testlern. Kan verdim negatif çıktı. Üzerinede regl oldum zaten. Hevesini kırmak istemem ama sen adet gecikmeni bekle

Evet şimdi gene test yaptım 4 var bat sizce gidip kan vermelimiyim

Eklentiler

• IMG_2048.webp
    82,3 KB · Görüntüleme: 58
Kan testi çok erken gebelik testi hatalı reglne yakın tekrarla birden fazla test öle albi alabilirisn değerim 10 du pozitif verdi belkide bana denk geldi bilemiyorum ama birwz daba bekle regl kaç kalsi simdi
Az önce erken gebelikte çıktı sizce acile gidip kan vermelimiyim

Eklentiler

• IMG_2048.webp
    82,3 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…