- 29 Mayıs 2024
- 2.651
- 689
- 43
- 36
- Konu Sahibi hulyaerdogan
Verebilirsin koyulu var inslalh hamilesindirAz önce erken gebelikte çıktı sizce acile gidip kan vermelimiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verebilirsin koyulu var inslalh hamilesindirAz önce erken gebelikte çıktı sizce acile gidip kan vermelimiyim
İnşallahVerebilirsin koyulu var inslalh hamilesindir
Verebilirsin koyulu var inslalh hamilesindir
Bat 4 gün var 3 farklı test yaptıkKan testi çok erken gebelik testi hatalı reglne yakın tekrarla birden fazla test öle albi alabilirisn değerim 10 du pozitif verdi belkide bana denk geldi bilemiyorum ama birwz daba bekle regl kaç kalsi simdi
Silik bir çizgi var canım erken gebelik testindeBat 4 gün var 3 farklı test yaptık
Bende novacheck yalancı pozitif çıkarmıştı anında belirgin olarak umarım sizde vardırBi test daha yaptım onda bişey çıkmadı ama idrarım çok azdı anlamadım ya heveslendim sabahki testimde de silik gibi görünce, bu test hemen böyle silik oldu novacheck markası
Kan vermeyi düşünüyorum çok sabırsızımBat 4 gün var 3 farklı test yaptık
Dün beta hcg verdim negatif geldi 0.1 bugün yine evde test yaptım silik çıktıBende novacheck yalancı pozitif çıkarmıştı anında belirgin olarak umarım sizde vardır
Dün beta hcg verdim negatif geldi 0.1 bugün yine evde test yaptım silik çıktı
Canim Artimed yalanci pozitiflik veriyo surekli bende de yapti diger testin markasi neBeta hcg 0.1 geldi garip bi şekilde çok erken verdim ama iki testte silik gördüğüm için şaşkınım aynısını yaşayan var mı
Bence beklemelisin pozitif gibi duruyo ama kan versende iki gunde bir yukselip yukselmedigine bakiliyor adetin gectikten bir hafta sonra gitmen daha saglikli tabi dayanabilirsenEvet şimdi gene test yaptım 4 var bat sizce gidip kan vermelimiyim
NovacheckCanim Artimed yalanci pozitiflik veriyo surekli bende de yapti diger testin markasi ne
Kan çok düşük geldi yani 0.1 ama üst üste silik çıkan testler kafamı karıştırıyorBence beklemelisin pozitif gibi duruyo ama kan versende iki gunde bir yukselip yukselmedigine bakiliyor adetin gectikten bir hafta sonra gitmen daha saglikli tabi dayanabilirsen
Canım zaten çoğu doktor diyor ki adet gecikmesinde bir hafta sonra gelin yani testlere çok bel baglamayin diyorlar o yuzden beklemen en dogrusuKan çok düşük geldi yani 0.1 ama üst üste silik çıkan testler kafamı karıştırıyor
Öyle yapıcam artık adetlerim de düzensiz genelde ama uygulamaya göre 14 ağustos diyo zaten. Acaba olma ihtimali var mıdırCanım zaten çoğu doktor diyor ki adet gecikmesinde bir hafta sonra gelin yani testlere çok bel baglamayin diyorlar o yuzden beklemen en dogrusu
Tabiki vardir canim umitsizlige kapilma hersey Allahtan havalardan ve korunmayi birakinca duzensizlik bende de olduÖyle yapıcam artık adetlerim de düzensiz genelde ama uygulamaya göre 14 ağustos diyo zaten. Acaba olma ihtimali var mıdır![]()
O da yalancı veriyorNovacheck
Betam 90 çıkmışBence beklemelisin pozitif gibi duruyo ama kan versende iki gunde bir yukselip yukselmedigine bakiliyor adetin gectikten bir hafta sonra gitmen daha saglikli tabi dayanabilirsen
Geciktiniz mi pekiBetam 90 çıkmış