mrb arkdşlar ben 5 ay önce evlendim hiç korunmadık bebeğimiz olsun istiyoruz 12 ağustosta adet oldum daha sonra 1 eylülde oldum şimdiye kadar olmama gerekiyodu ama hiç bi adet belirtisi görmüyorum idrar testi yaptım ama bişey çıkmadı ben yine de çok ümitliyim çok akıntım oluyo sabahları mide bulantım oluyo ama kuscak kadar değil..sizce napmalıyım..?
mrb arkdşlar ben 5 ay önce evlendim hiç korunmadık bebeğimiz olsun istiyoruz 12 ağustosta adet oldum daha sonra 1 eylülde oldum şimdiye kadar olmama gerekiyodu ama hiç bi adet belirtisi görmüyorum idrar testi yaptım ama bişey çıkmadı ben yine de çok ümitliyim çok akıntım oluyo sabahları mide bulantım oluyo ama kuscak kadar değil..sizce napmalıyım..?
cnmm sen yanlş anladın galiba beni ben 12 ağustosta adet oldm eylülün 1 inde de adet gördüm adet aralığım 21 gün ben şu an adet olmadım diorum yani 22 sinde olmam gerekiyodu olmadım adet belirtisi de görmedim stres yapmıyorum bi an önce olsun die ama tabikide eşimde bende çok istiyoruz olmasını ben zaten sürekli allaha yalvarıyorum dualar ediorum dün akşam idrar testi yaptım çıkmadı eşimin hemen morali bozuldu ama benm hala umudum var
benm ağrım fln yok adet olsam bi gün öncesinden yada adet olcağım gün çok ağrım olur yada adet olmama yakın yüzümde mutlaka beni rahatsız edecek bi sivilce çıkar ama şu an yok sence napmalıyım eşim yarın acilde kan testi yaptıralım dio
sizce yarın acile gidip kan testi istesem yaparlarmı anlaşılırmı acilde
inş. öyledir ya çok istiyorum çünkü eşimde bende eşime sevinçli bi haber vermek istiyorum özellikle bu haberi duyunca dolu bile olsa paketimi atcam sigara içmiycem dediği için bu haberi ona vermeyi çok istiyorum
inş. öyledir inş. :44: :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?