sizce hamilemiyim lütfen cvp yazın..!!

12 ağustosta adet oldum bitti 1 eylülde adet oldum bitti 21 günde adet oluyorum ya sence günüm geçmiş oluyomu cnmm

evet 7 gun gecmiş oluyo canm hesabıma gore kasıklarda batma cok haff agrı var mı tabı herkeste olacak diye birsey yok canm yıne de sordum

adetin gecikmiş gibi duruyor verdiğin tarihlere göre. ama bu kadar gecikmeyle yaptığın tahlilde hamile olsan çift çizgiyi görürdün. fazla heveslenme. bir kaç gün daha adetin gelmezse kan tahlili yaptır.

bende çok heyecanlıyım ama bi taraftan da korkuyorum boşuna umut ediyo olmaktan eğer gebelik olursa ağrı oluyomu peki öyle?
adım kübra 21 yaşındaym

bende çok heyecanlıyım ama bi taraftan da korkuyorum boşuna umut ediyo olmaktan eğer gebelik olursa ağrı oluyomu peki öyle?
adım kübra 21 yaşındaym

canm sen çok umitlenmemen için yarın gıt kan tahlılı ver hem hemen ne oldugunu ögrenirsin.oluyo canm gec dölllenme olursa da gözukmuyo idrarda.agrı girip girip çıkıyo canm hamile olanlarda

merhaba kizlae.lutfen yardimci olun.yeni katildim araniza azerbaycandan.4aylik eiyim henuz hamile kalamadim.bu ayki adetime 3 gun var.1hafta onceden adet olucakmisim gibi agrilarim basladi.yuzumde sivilceler cikti.idrara sik cikmaya basladim.hep halsizlik.ayaklarim buz fibi ve cok agriyor cok usuyorum.ama ne bulantim var ne gogus agrilarim nede akintim.hamile olma ihtimali varmi?

bide hamileyken gobekden asagi kahverengi cizgi oluyormus.bununla ilgili bilen varmi?nasil bisey gercekten hamilelil belirtisimi?

bide hamileyken gobekden asagi kahverengi cizgi oluyormus.bununla ilgili bilen varmi?nasil bisey gercekten hamilelil belirtisimi?

evet canm oluo bazı gebelerde .ben 26 haftalık hamileyim bende yeni belirdi hafif bi çizgi.ilk haftalarda yoktu yani.ben hamile olduğumu göğüslerimdeki şişlik ve hassasiyetten anlamıştım.adet olmam gerekirken akıntım oluodu normalden farklı olarak ve adet olmam gereken günden 2 gün sonra idrar testinde iki koyu çizgi belirdi

adet gunume 1gun kaldi.cok heyecanliyim.aslinda her defasinda 1hafta 5 gun 3 gun once adet olurdum.simdi 1gun var.kizlar nolur dua edin.cok iatiyorum bebegimin olmaisini

cnm gittim ama yok dediler bi hafta sonra tekrar gel dediler çok moralim bozuldu bnmde eşiminde ama hala adet görmedim 9 günüm geçti

cnm gittim ama yok dediler bi hafta sonra tekrar gel dediler çok moralim bozuldu bnmde eşiminde ama hala adet görmedim 9 günüm geçti

canım ya uzme kendını belki daha kanda gebelik hormonun yükselmemiştir cunku herkesın yumurtlama donemı farklı sıkma canını ınsallah vardır bu ay olmazsa bır dahakı ay hadı opuymde nanaktan gecsın can sıkınntınn

üzülme canm bekle biraz daha ins allah gonlundekını verir sana bebegimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…