sizce hamilemiyim nolur bi bakin

queen_gl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
212
0
46
Sivas
slm kizlar ben yazz isimli dogumkontrol hapi kullaniyorum ve 2gun unuttum icmeyi bu siradada aklima gelince hemn aldim ve aldiktan hemn sonra iliski oldu su an 4gunluk etkisiz hap icinde onlari ictim ve bu donemde hasta olmam gerekirken olmadim yarin yeni kutuya gecicam ve hala hasta olamadim test yaptim kendim sonuc negatif erkenmi yaptim acaba bu testi ve hap kullanmama ragmen boyle olmasi normalmi bilgilendirirseniz sevinirim tesekkurler simdiden

daha yeni olduğu için negatif çıkabilir. Biraz daha bekle tekrar test yaparsn. Bazen testler hata veriyor. Baktın regl günü çok geçiyor hastane de test yaptırırsn. :)

Hapı unutma durumu çok sıkıntı ya. Annem düzenli kullanırken hamile kalmıştı. Allah evli arkadaşlara kolaylık versin sırf sıkıntı şu korunma işi anlaşılan:9:

Okumuşken yazayım dedim. Allah gönlünüze göre versin şu durumda:26:Çok içiniz rahat etmezse kan testi yaptırın bence şimdi stres yapınca da gelmez hemen adet
:31:

Meraba arkadaşlar :) ben yeniyim aranızda nasılsınız?benim sorunumda 6 aydır hiç korunmadığımız halde hamile kalamamak malesef !!!hiçbir sorunumzda yok eşimle benim. Uff cok gıcık bır durum:( aynı durumda olanlar varmı?

slm kizlar ben yazz isimli dogumkontrol hapi kullaniyorum ve 2gun unuttum icmeyi bu siradada aklima gelince hemn aldim ve aldiktan hemn sonra iliski oldu su an 4gunluk etkisiz hap icinde onlari ictim ve bu donemde hasta olmam gerekirken olmadim yarin yeni kutuya gecicam ve hala hasta olamadim test yaptim kendim sonuc negatif erkenmi yaptim acaba bu testi ve hap kullanmama ragmen boyle olmasi normalmi bilgilendirirseniz sevinirim tesekkurler simdiden

hap kullanmama rağmen böyle olması normal mi diyosun ama hapı usulüne uygun kullanmamışsın ki 2 gün unutmuşsun içmeyi, hamile olabilirsin

6 aydır ewliyiz biliyorum daha cok yeni ama biraz farklı durumum cünkü yurtdısında yasıyorum ve ona gercekten ihtiyacım var .:43:

evliyim cnm test yaptim ama negatif daha bunu ogrenmek icin erken mi acaba :S

idrarda hemen görünmeyebilir ama kan tahlilinde çıkar. ben olsam bu kadar sabredemezdim regl lerin düzenliyse ki doğum kontrol hapı kullandığına göre kuvvetle muhtemel düzenlidir, kan tahlili kesin sonucu verir.

doğum kontrol hapları en güvenli gebelikten korunma yöntemidir
%99,9 ihtimalle gebe değilsin, bu haplar ancak üst üste 4 gün olmadığın zaman etkisini azaltabilir, 2 günden bir şey olmaz
gebe olduğunu düşünmüyorum fakat çok küçükte bir ihtimal olsa bi ihtimalde yok değil, kan testi yaptırmanı öneririm yinede

birde ilacın gebelikten korunması için en az 1 ay önceden yutulmaya başlanmış olması gerekir yuttuğun ay değilde bir sonraki ay gebeliği önler ancak

Son düzenleme:
Back
X