Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar 2 gun adetim gecikti 2 günün sonunda siyah akintim basladi kramplarla rasgele evde erken gebelik vardi yaptim 2 dakikada pozitif cikti sizde oyle oldumu
teste göre hamilesiniz. baya belirgin çift çizgi ama siyah akıntı derken kahve rengi lekelenme tarzımı .yerleşme olabilir. bir doktor randevusu al kan ver. eğer bir düşük ihtimali varsa progestan felan başlarlar.
teste göre hamilesiniz. baya belirgin çift çizgi ama siyah akıntı derken kahve rengi lekelenme tarzımı .yerleşme olabilir. bir doktor randevusu al kan ver. eğer bir düşük ihtimali varsa progestan felan başlarlar.
kendinizi çok yormayın dinlenin bol bol .eğer devam ederse acilden bir kadın doğuma görünün hamileyim ama kanama gibi deyin. inşallah güzel sonuçlarınız olsun.