Ben öyle öğrendim. 50 li test almıştım internetten tanesi 1 liraya bile gelmiyordu. Adetime 4 gün kala silik çizgi çıkmıştı. 100 de 99 doğrudur ama en net kan testi ile kesinleştirirsiniz. Hayırlısı olsun. Sağlıkla devamını görürsünüz inşallahMerhabalar 1 buçuk senelik evliyiz. 6 aydır çocuk istiyoruz. Son 5 ayda 3 kere idrar testi 2 kere kan testi yaptırdım sonuc negatif. En sonunda kafama takmamaya karar verdim. Son 4 aylık reglim 29 25 20 ve 16 da olmuş. Şuanda 12 13 'de olması gerekirken 2-3 gün gecikti. Bende eşimle paylaşmadım çünkü umutlanmasini istemedim. Her ay 20 liralık testlerden alıyordum bu ay ucuzundan aldım. Ve ilk defa silik çıktı. Ama çok silik. Birsürü konu okudum sizinde fikrinizi merak ediyorum. Silik çıkıp hamile kalan oldu mu yarın eşimden gizli kan testi yaptırıcam supriz olsun yoksa hiç umutlanmasın diye. Fikirlerinizi merak ettim..
Fotografi kirpin telefondaki programinizda. Oyle yukleyin.Normalde belli oluyor az ama resimde belli olmuyor. Bide resim yükleyemiyorum boyuttan dolayı diyor anlamadım.. o kadar sabırsızlanıyorumki
İlk 10dk icinde bu hale geldiyse pozitif :)
5 dk içinde bu hale geldi..İlk 10dk icinde bu hale geldiyse pozitif :)
En kısa zamanda hcg testi yaptır inşallah Rabbim seni sevindirirYaaaaa inşallah ben başta çocuk istemiyodum. Yapınca hemen olur sanıyodum. Ilk 6 ay yapmadık sonra eşim ısrar etmeye başladı. Benimde böbreklerim de taş çıktı 6 ay kadar ertelendi. Sonra denemeye başlayınca olmadı. Bana korku başladı eşimde üzülmeye başladı. Doktora gittim erken dedi bakmadı bile. Kendimi 5 ayda çok kötü hissettim. Her negatifte içime aşk işledi resmen hasretle bebek ister dua eder halde buldum kendimi. Inşallah hamileyimdir şuanda gercekten çok istiyorum..
Yaaaaa inşallah ben başta çocuk istemiyodum. Yapınca hemen olur sanıyodum. Ilk 6 ay yapmadık sonra eşim ısrar etmeye başladı. Benimde böbreklerim de taş çıktı 6 ay kadar ertelendi. Sonra denemeye başlayınca olmadı. Bana korku başladı eşimde üzülmeye başladı. Doktora gittim erken dedi bakmadı bile. Kendimi 5 ayda çok kötü hissettim. Her negatifte içime aşk işledi resmen hasretle bebek ister dua eder halde buldum kendimi. Inşallah hamileyimdir şuanda gercekten çok istiyorum..
Super. Kan testiyle de onaylatin :)5 dk içinde bu hale geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?