Hadi inşallah bende çok çok heyecanlıyımBenim ilk testim bu şekildeydi o kadar silinti ki ışığın altında falan anca pembe görünüyordu.Çok şükür şimdi kavuşmamıza az kaldı
İnşallah canım. Allah kucağına almayı nasip etsinHadi inşallah bende çok çok heyecanlıyım
Sonuç ne canım? Bende heyecanlandım hemen bildir bizeDirek gidip kan testi yaptırıcam beta hcg yarına kadar dayanamicam
Canım ertesi gün tekrar yap daha koyu çıkması gerekiyor iyice emin olursun ben ilk test yaptım silik çıktı ertesi gün tekrarladım daha koyu çıktı bir gün sonra tekrar yaptım kopkoyu çıktı beta günden güne baya arttığı İçin çizgi koyulaşıyor sürekli . Eğer ertesi gün yaptığında daha da koyuysa kesin hamilesin. Bi de ilk beş dakika içinde mi çıktı? Öyleyse kesindir. Benim ilk otuz saniye içinde hemen çıkmıştı hattaMerhabalar 1 buçuk senelik evliyiz. 6 aydır çocuk istiyoruz. Son 5 ayda 3 kere idrar testi 2 kere kan testi yaptırdım sonuc negatif. En sonunda kafama takmamaya karar verdim. Son 4 aylık reglim 29 25 20 ve 16 da olmuş. Şuanda 12 13 'de olması gerekirken 2-3 gün gecikti. Bende eşimle paylaşmadım çünkü umutlanmasini istemedim. Her ay 20 liralık testlerden alıyordum bu ay ucuzundan aldım. Ve ilk defa silik çıktı. Ama çok silik. Birsürü konu okudum sizinde fikrinizi merak ediyorum. Silik çıkıp hamile kalan oldu mu yarın eşimden gizli kan testi yaptırıcam supriz olsun yoksa hiç umutlanmasın diye. Fikirlerinizi merak ettim..
Canım yap testi varsa çıkar beklemek daha kötü olumlu olumsuz al haberini bir şey soracağım akıntı durumun nasıl? Sarı sümüksü bir akıntı gelmişti benden adetim geciktiğinde ondan şüphelenip yapmıştım pozitif çıktı . Herkes için aynısı olacak diye bir şey Yok ama pembe yada kahverengi akıntı genelde adet habercisi oluyor sarı sümüksü bir akıntı da gebelik bende öyle oldu yani merak ettim akıntı durumunuKızlar bende 1 senelik evliyim 4 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı henüz. Prolaktın yüksek çıktı ilaç Kullandım düştü çok şükür. Bende 3 gün geciktim normalde hiç gecikmezdi. Aşırı bel ağrısı kasık ağrısı ve göğüs dolgunluk var ama test yapmaya korkuyorum
Evet hemen ilk dakika içinde böyle oldu ben inanamadım hemen resmini çektim size yolladım. Yarın hemen doktora gideceğim artık o ne derseCanım ertesi gün tekrar yap daha koyu çıkması gerekiyor iyice emin olursun ben ilk test yaptım silik çıktı ertesi gün tekrarladım daha koyu çıktı bir gün sonra tekrar yaptım kopkoyu çıktı beta günden güne baya arttığı İçin çizgi koyulaşıyor sürekli . Eğer ertesi gün yaptığında daha da koyuysa kesin hamilesin. Bi de ilk beş dakika içinde mi çıktı? Öyleyse kesindir. Benim ilk otuz saniye içinde hemen çıkmıştı hatta
Evet akıntım var 5 gün geçti benimki hep gelecek diye bekledim ama akıntım var sarı ama az çok fazla değilCanım yap testi varsa çıkar beklemek daha kötü olumlu olumsuz al haberini bir şey soracağım akıntı durumun nasıl? Sarı sümüksü bir akıntı gelmişti benden adetim geciktiğinde ondan şüphelenip yapmıştım pozitif çıktı . Herkes için aynısı olacak diye bir şey Yok ama pembe yada kahverengi akıntı genelde adet habercisi oluyor sarı sümüksü bir akıntı da gebelik bende öyle oldu yani merak ettim akıntı durumunu
Hamileyim canımmmmSonuç ne canım? Bende heyecanlandım hemen bildir bize
hayirli olsun canimHamileyim canımmmm
Hayirli olsunnnEvet hanımlar hamileyimmm kan testi yaptırdık pozitif
Yaptirdin mi testEvet akıntım var 5 gün geçti benimki hep gelecek diye bekledim ama akıntım var sarı ama az çok fazla değil
Canım bende idrar testi yaptım pozitif yarın sabah hemen doktora gideceğim canım hayırlısı artıkHayirli olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?