Sizce hamilemiyim?

Kızlar bende 1 senelik evliyim 4 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı henüz. Prolaktın yüksek çıktı ilaç Kullandım düştü çok şükür. Bende 3 gün geciktim normalde hiç gecikmezdi. Aşırı bel ağrısı kasık ağrısı ve göğüs dolgunluk var ama test yapmaya korkuyorum

Canım ertesi gün tekrar yap daha koyu çıkması gerekiyor iyice emin olursun ben ilk test yaptım silik çıktı ertesi gün tekrarladım daha koyu çıktı bir gün sonra tekrar yaptım kopkoyu çıktı beta günden güne baya arttığı İçin çizgi koyulaşıyor sürekli . Eğer ertesi gün yaptığında daha da koyuysa kesin hamilesin. Bi de ilk beş dakika içinde mi çıktı? Öyleyse kesindir. Benim ilk otuz saniye içinde hemen çıkmıştı hatta

Canım yap testi varsa çıkar beklemek daha kötü olumlu olumsuz al haberini bir şey soracağım akıntı durumun nasıl? Sarı sümüksü bir akıntı gelmişti benden adetim geciktiğinde ondan şüphelenip yapmıştım pozitif çıktı . Herkes için aynısı olacak diye bir şey Yok ama pembe yada kahverengi akıntı genelde adet habercisi oluyor sarı sümüksü bir akıntı da gebelik bende öyle oldu yani merak ettim akıntı durumunu

Evet hemen ilk dakika içinde böyle oldu ben inanamadım hemen resmini çektim size yolladım. Yarın hemen doktora gideceğim artık o ne derse

Evet akıntım var 5 gün geçti benimki hep gelecek diye bekledim ama akıntım var sarı ama az çok fazla değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…