Sizce hamilemiyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi D-E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

D-E

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
1.041
1.230
133
36
Merhaba kizlar 13 gun adet gecikmem var, dun evde test yaptim pozitif cikti, ama esimle biz korunmasis ilskiye girmedik, nasil oldu hic bilmiyorum, doktora hala gidemedim.Kendimi o kadar suclu hissediyorum ki, 2 yasinda bi oglum var hala cook kucuk bence, bu hamilelgi hic istemiyordum simdi, hic hazir degilim. Lutfen hamile olmamam mumkun mu sizce? Cevaplariniz icin cok ihtiyacim var, cok ama cok kotuyum.

Merhaba kizlar 13 gun adet gecikmem var, dun evde test yaptim pozitif cikti, ama esimle biz korunmasis ilskiye girmedik, nasil oldu hic bilmiyorum, doktora hala gidemedim.Kendimi o kadar suclu hissediyorum ki, 2 yasinda bi oglum var hala cook kucuk bence, bu hamilelgi hic istemiyordum simdi, hic hazir degilim. Lutfen hamile olmamam mumkun mu sizce? Cevaplariniz icin cok ihtiyacim var, cok ama cok kotuyum.
Hiç bir yöntemin yüzde yüz kpruyuculuğu yoktur. 13 gün gecmiş test pozitif ise gebe olabilirsiniz. Dra görünün zaten varsa usg de kese görünür.

Bir yakınım hiç istemediği halde hamile kaldı bebek doğduktan sonra büyüğün lösemi olduğu teşhis edildi ve ilik nakli yapıldı kardeşinden. Yani ben bu olaydan sonra her sizin gibi hazır değilim diyen anneye söylerim vardır bir hayır bir sebep. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin üzülmeyin.

Spiralle hamile kalan kadınlar tanıyorum. Hiç bir yöntem %100 pozitif değildir. Hatta hiç hiç çocuk istemeyenler bir kaç yöntem kullansa daha iyi olur. Siz nasıl korunuyordunuz?

Yani hamile olma olasılığınız cok yüksek. Nasıl korunuyordunuz bende merak ettim. Ona göre dikkat edelim 😆

Spiralle hamile kalan kadınlar tanıyorum. Hiç bir yöntem %100 pozitif değildir. Hatta hiç hiç çocuk istemeyenler bir kaç yöntem kullansa daha iyi olur. Siz nasıl korunuyordunuz?
Tüpleri bağlı olan akrabam 2 tane daha doğurdu valla doğacak olan doğuyor bence.

geri cekilme yontemi, ama 16 yil beraberiz hic boyle birsey basimiza gelmedi
Offff ablacım geri çekilme bir korunma şekli değil allah aşkına, bir okuyup araştırmadın da mı ya!!
16 yıldır olmaması şansınızın yaver gittiğindenmiş koruduğundan değil. Kendinizi suçlu hissedebilirsiniz gönül rahatlığıyla çünkü korunmamışsınız.

hıc bır yontem yuzde yuz koruyucu degıl kı
cok gecıkmıs pozıtıfde cıkmıs hayırlısı olsun :)
kan tahlılı yaptırın artık cok gecıkme var bırde

Hakli olabilirsiniz ama geri cekilme bir korunma yöntemi değildir malesef. 16 sene denk gelmemis, simdi gelmis işte.
13 gun gecikmeyle idrar testi doğru sonuç verir bence. Hayirli olsun. Insallah ikisi de cok uyumlu, cok sakin, uykusu seven, sorunsuz bebekler olurlar. Kolaylikla buyurler

Üzgünüm ama korunmuyormuşsunuz. Hayırlısı olsun. Bir de bir kere hamile kalan bir sonrakine daha kolay hamile kalabiliyormuş. Yıllarca çocuğu olmayan insanlar tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalabiliyorlar. Sanırım sizin de o tarz bir durum oldu.

aman ya korunuyoruz dıyorsunuz bırde
gerı cekılme dıye bır yontem yok kı o bır yontem olsa bu kadar spıral kondom hap falan neden var yanı degıl mı ama yaaa kacıncı yuzyıldayız huuu merhaba 2020 den seslenıyorum

Geri cekilme bir korunma yontemi degildir
Bunun icin kondom, dogum kontrol haplari, ertesigun hapi, spiraller bile kimi zaman etki etmez iken geri cekilme ils hamile kalmis olmaniza sasirmamaniz gerek. Cok normal yani.
Ufacik bir meni dahi yetiyor

Back
X