Sizce hamilemiyim

VeraHatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
115
80
98
44
Merhaba 25 26 gün adet döngüsü olan biriyim, en son 30 Aralık adet başlangıcım bu ay 25'inde 26'sında olmam lazımdı yaklaşık bir haftadır mide bulantısı yaşıyorum kaç gün önce kasık batmalarında oluyordu Şu an bulantı Göğüslerim de acı hassasiyet var, 5 Şubat'tan önce test yapmamaya Yeminliyim bu durumu yaşayan var mı aranızda???

Merhaba 25 26 gün adet döngüsü olan biriyim, en son 30 Aralık adet başlangıcım bu ay 25'inde 26'sında olmam lazımdı yaklaşık bir haftadır mide bulantısı yaşıyorum kaç gün önce kasık batmalarında oluyordu Şu an bulantı Göğüslerim de acı hassasiyet var, 5 Şubat'tan önce test yapmamaya Yeminliyim bu durumu yaşayan var mı aranızda???
Hala adet görmedim, sol kasığımda ağırlık vede uzayan kremsi akıntı oluyor

Merhaba
Ankattiklariniz hamilelik belirtileridir ancak adet belirtileri ile çok benzer birazda hisler bence ikisini birbirinden ayıran

Yalnız Adetim 5 gün geçti neredeyse
O zaman test yaptırmalısınız bu şekilde bilmek zordur ama dedigim gbi benim en ayirt edici ozelligi kasik batmasi igne gibi batmalar ve adetr iki gun kala asiri bir gogus acisi sabah uyandm asiri bir aci vardi. Onun disinda his olarakta hamilelik hissim vardi

Merhaba Aralık ayında Beta HCG kan değerim 0.390 çıktı ve bu ay 8 gün günüm geçti gebelik varmı acaba benim aklım çok karıştı

Bende tipki sizin gibiyim suan döngü 30 u gordu aksam idrar testi yaptim acele ettim sanirim yarinida bekleyelim bakalm nolcak olmazsam mecbur kan vericem cuma günü icin dr um ameliyat tarihi verdi hamileyken ameliyat nasil olim allah korusun . Safram alınacaktı birde göbek fitigim var eger gebeysemde inş fitik beni zorlamaz

O zaman test yaptırmalısınız bu şekilde bilmek zordur ama dedigim gbi benim en ayirt edici ozelligi kasik batmasi igne gibi batmalar ve adetr iki gun kala asiri bir gogus acisi sabah uyandm asiri bir aci vardi. Onun disinda his olarakta hamilelik hissim vardi
Mrb bnmde 4 güngecikti 2 gündür meme uclarim resmen sizlio ara ara adet belirtilermde hic olmaz bu durum bende ilk kez oluo

Kaç tane idrar testi harcadım gitti paracıklar boşu boşuna:KK17::olamaz:
Bende 100 lira kan testine verdim sirf cuma gunu ameliyatim var ertelim diye hala adette olmadim ama mecburen erteledim cnm beta da 0.10 cikti negatifmis ama anlamadim 4 gun gecikmezdim hic 1 2 oynardi riske atmak istemedim erteledim mecbur

Back
X