- 2 Ekim 2025
- 6
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi bahar uysal
Merhaba kan tahlili verdim sonuçlar çıktı bugün gidecem ama sabırsızlanıyorum sizce hamilemiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilk bebeğimde kürtaj oldum kalbi durdu 6 haftalıkken yani daha adet olmamıştım bu aralar adet olmayı bekliyodum aslındaEvwt cok gzueli peki kac gun gecikme ile ogrendiniz
Ordaki 0 5 değeri kafamı kariştırdı hani 0 5 arasıysa hamile değilsin ya onda kafam karıştı ve referans dışı ne anlamalımEvettt hayırlı olsun darısı başımıza inşallah2 günde bir kan vererek yükselişimi takip etme zamanı artık :)
Ben ilk bebeğimde kürtaj oldum kalbi durdu 6 haftalıkken yani daha adet olmamıştım bu aralar adet olmayı bekliyodum aslında
Merhaba bende aynı durumu yaşadım malesef size hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun. Ne kadar zaman geçti kürtajdan son
Allah razı olsun sizede gecmiş olsun inşallah hayırlı vakitte tekrardan sağlıkla olsun. Ben kürtaj olalı yanlış değilsem 50 gün falan oldu yada olacakMerhaba bende aynı durumu yaşadım malesef size hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun. Ne kadar zaman geçti kürtajdan sonra
Normal bir insanda beta hcg 0 ile 5 arası olmalı sizinki 105 yani hamilesiniz demek oluyor bu. Referans dışı çıkmasının sebebi bu. Yani normal değil hormon fazla bu da gebelikten dolayı. Normal olsa hamilelik yok demekti. Hayırlı olsunMerhaba kan tahlili verdim sonuçlar çıktı bugün gidecem ama sabırsızlanıyorum sizce hamilemiyim
Eki Görüntüle 3652067
Allah razı olsun sizede gecmiş olsun inşallah hayırlı vakitte tekrardan sağlıkla olsun. Ben kürtaj olalı yanlış değilsem 50 gün falan oldu yada olacak
Evet kontrollere gittim zaten ultrasyon bakıldı en son gittigimde kanda verdim doktor iyilwşmişsin artık gelmene gerek yok dediTeşekkür ederim derim Peki o arada beta baktırdınız mı düşmüşmüydü . 50 gün baya geçmiş sıfırlanmıştır çoktan bu yeni gebeliktir![]()
AYY teşekkür ederimNormal bir insanda beta hcg 0 ile 5 arası olmalı sizinki 105 yani hamilesiniz demek oluyor bu. Referans dışı çıkmasının sebebi bu. Yani normal değil hormon fazla bu da gebelikten dolayı. Normal olsa hamilelik yok demekti. Hayırlı olsun![]()