• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamilemiyim

bahar uysal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2025
6
2
1
23
Merhaba kan tahlili verdim sonuçlar çıktı bugün gidecem ama sabırsızlanıyorum sizce hamilemiyim
Screenshot_20251002-074614_Drive.webp

Evettt hayırlı olsun darısı başımıza inşallah 😍😍 2 günde bir kan vererek yükselişimi takip etme zamanı artık :)

Merhaba bende aynı durumu yaşadım malesef size hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun. Ne kadar zaman geçti kürtajdan son

Merhaba bende aynı durumu yaşadım malesef size hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun. Ne kadar zaman geçti kürtajdan sonra
Allah razı olsun sizede gecmiş olsun inşallah hayırlı vakitte tekrardan sağlıkla olsun. Ben kürtaj olalı yanlış değilsem 50 gün falan oldu yada olacak

Merhaba kan tahlili verdim sonuçlar çıktı bugün gidecem ama sabırsızlanıyorum sizce hamilemiyim
Eki Görüntüle 3652067
Normal bir insanda beta hcg 0 ile 5 arası olmalı sizinki 105 yani hamilesiniz demek oluyor bu. Referans dışı çıkmasının sebebi bu. Yani normal değil hormon fazla bu da gebelikten dolayı. Normal olsa hamilelik yok demekti. Hayırlı olsun 🩷🩷

Allah razı olsun sizede gecmiş olsun inşallah hayırlı vakitte tekrardan sağlıkla olsun. Ben kürtaj olalı yanlış değilsem 50 gün falan oldu yada olacak

Teşekkür ederim derim Peki o arada beta baktırdınız mı düşmüşmüydü . 50 gün baya geçmiş sıfırlanmıştır çoktan bu yeni gebeliktir 🥰

Teşekkür ederim derim Peki o arada beta baktırdınız mı düşmüşmüydü . 50 gün baya geçmiş sıfırlanmıştır çoktan bu yeni gebeliktir 🥰
Evet kontrollere gittim zaten ultrasyon bakıldı en son gittigimde kanda verdim doktor iyilwşmişsin artık gelmene gerek yok dedi

Kızlar buraya atınca kalitesi düşücek eminim ama ben dpo 10 dayım, hayalet çizgi görüyorum çok hafif siz görüyor musunuz
IMG_5890.webp
IMG_5889.webp
IMG_5890.webp

Back
X