Sizce hamilemiyim!

umutlardunyasi

sydney
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
288
7
96
- Yurtdışı
:ecrin_bebek:Selamlar herkese. Araniza yeni katildim. Bu soruyu en uygun hamile kadinlara sorulur diye dusunerek size sorumu yoneltmek istiyorum. Bebek sahibi olmaya karar verdik. Yaklasik 1 hafta sonra adetim gelmesi lazim. Hamile olup olmadigimi adetimi beklemeden ogrenmeyi umuyorum.Cok merak ediyorum:) 3 gundur kasiklarimda agri var. Acaba bu bir belirti olabilirmi? Lutfen cevap...

ınsallah hamılesındır cnm

korunuyormuydun bıraktın demı

kılon varmı

adetlerın duzenlımı
bunlar onemlı hemen hamıle kalman ıcın

Tesekkur ederim miz miz cevabin icin... Benim esim korunuyordu. Ben korunmuyordum. Kilolu degilim zayifim. Yani boyuma orantili. Adetimde duzenliydi.

o zaman sanslısın yanı sansın yuksek sekerım hamıle kalmak ıcın ALLAHIM HAYIRLISIYA SAGLIKLI BIR EVLAT VERSIN EN KISA ZAMANDAAAAAAAAAAAAAAAAA:CüvCüv:

ınsallah hamılesındır cnm

korunuyormuydun bıraktın demı

kılon varmı

adetlerın duzenlımı
bunlar onemlı hemen hamıle kalman ıcın

neden öyle dedim kiloluların hamile kalması daha mı zor oluyor :1shok: bunu ilk defa duyuyorum... neden acaba? ben de kilolu sayılırım ama çok zor olmadı bizim... :Saruboceq:

Sevgili harpy. Sanirim miz miz sunu kastetmek istedi. sanirim cok kilolular hamilelik bakimidan seker, tansiyon gibi problerde yasayabilir buda hamileliten once tedavi gerektirebilir ben oyle anladim>>>

:ecrin_bebek:Selamlar herkese. Araniza yeni katildim. Bu soruyu en uygun hamile kadinlara sorulur diye dusunerek size sorumu yoneltmek istiyorum. Bebek sahibi olmaya karar verdik. Yaklasik 1 hafta sonra adetim gelmesi lazim. Hamile olup olmadigimi adetimi beklemeden ogrenmeyi umuyorum.Cok merak ediyorum:) 3 gundur kasiklarimda agri var. Acaba bu bir belirti olabilirmi? Lutfen cevap...

canım adetine daha 1 hafta varmış,idrar tahlilinde henüz çıkacağını sanmıyorum,eğer hamileysen kan tahlili yaptırırsan belki çıkar,ama sabredebilirsen biraz daha bekle,adet belirtileri de olabilir bunlar,sabredemezsen de tahlil yaptır canım,İnşaallah hamilesindir:Saruboceq:,haberdar et.

umutlardünyası aynı durumdayız canım. SAT 03 ocak benim de.şimdiye kadarki düzenine bakarsak 29 bilemedin en geç 30 ocakta adet olmam gerek ama çatlayacam artık kendimi dinlemekten. valla hamile değilsem de bu stresle gününde adet görebileceğimi de zannetmiyorum.kan testi yaptırayım diyorum valla görmemişin gebelik denemesi olmuş durumuna düşmek de istemiyorum.sanırım ilk denememiz olduğundan bu heyecan.hayırlısı olsun ikimiz için de inşallah.haber ver emi hamileysen :)

merhaba canım.. bende senin gibiyim.kaç gündür bu sitede dolanıyorum sorularıma cevap bulmak için.. benimde en geç ocak 1 de regli olmam lazım. yani daha 5 günüm var. ama hamilemiyim acaba diye çok merak ediyorum. idrar testinde çıkarmı acaba. nasıl anlıycaz biz bunu.. allah hayırlısını nasip etsin.. bi gelişme olursa benide haberdar edermisin.boshayallersmileboshayallersmile

belki çıkar ama çıkmayada bilir döllenmenin zamanına bağlı geç döllenme değilse çıkıbilir ama geç döllenme olduysan çıkmıyo hatta adetinden sonra bi hafta geçsin yinede net çıkmaya biliyor.şimdi hamileysen eğer çıkmazsa moralini çok bozabilir ben öyle olmuştum meğer hamileymişim ikinci testi resmen terleye terleye yapmıştım stresten ama 2. de çıktı ama adetimden 1 hafta sonra anca oda okadar silikdi ki zor anlamıştım bide benim kasıklarımda ağrı olmuştu adet olucam gibi ya psikolojikdi yada gerçekdi hatta 2 tane hap içmiştim kesin olcam diye sen öyle bi hata yapmaa sakın

umutlardünyası aynı durumdayız canım. SAT 03 ocak benim de.şimdiye kadarki düzenine bakarsak 29 bilemedin en geç 30 ocakta adet olmam gerek ama çatlayacam artık kendimi dinlemekten. valla hamile değilsem de bu stresle gününde adet görebileceğimi de zannetmiyorum.kan testi yaptırayım diyorum valla görmemişin gebelik denemesi olmuş durumuna düşmek de istemiyorum.sanırım ilk denememiz olduğundan bu heyecan.hayırlısı olsun ikimiz için de inşallah.haber ver emi hamileysen :)

Gercekten durumumuz cok benzer. Bende 29 ocakta regl olmam lazim yada en gec 31inde olmam lazim.Yaklasik 2 gundur cok kasiklarimda agri var onceden vardi simdi cok artti bazen kasiliyorum o kadar. Cok merak ediyorum. Gun sayiyorum ne yalan soyleyeyim. Insallah hamileyimdir. aklinialirimsmile

merhaba canım.. bende senin gibiyim.kaç gündür bu sitede dolanıyorum sorularıma cevap bulmak için.. benimde en geç ocak 1 de regli olmam lazım. yani daha 5 günüm var. ama hamilemiyim acaba diye çok merak ediyorum. idrar testinde çıkarmı acaba. nasıl anlıycaz biz bunu.. allah hayırlısını nasip etsin.. bi gelişme olursa benide haberdar edermisin.boshayallersmileboshayallersmile

hayirlisi insaallah. Ben haberdar ederim sende et ama.

belki çıkar ama çıkmayada bilir döllenmenin zamanına bağlı geç döllenme değilse çıkıbilir ama geç döllenme olduysan çıkmıyo hatta adetinden sonra bi hafta geçsin yinede net çıkmaya biliyor.şimdi hamileysen eğer çıkmazsa moralini çok bozabilir ben öyle olmuştum meğer hamileymişim ikinci testi resmen terleye terleye yapmıştım stresten ama 2. de çıktı ama adetimden 1 hafta sonra anca oda okadar silikdi ki zor anlamıştım bide benim kasıklarımda ağrı olmuştu adet olucam gibi ya psikolojikdi yada gerçekdi hatta 2 tane hap içmiştim kesin olcam diye sen öyle bi hata yapmaa sakın

Valla benimde kasiklarimda cok agri vardir. Bu siteye ilk yazdigimda belirtmistim zaten. Ama son iki gundur o kadar agriyoki sanki regl gorcekmisim gibi ama birden agri geciyor. Aradan 1 saat gecmeden gene ayni agri. Ben regl olursam uzulecegim ne yalan soylim.

selam arkadaşalr bırsey soracagım lutfen bana yardımcı olun hamıle olmakta korkuyorumm bılgım yok ve korkuyorum... adetim 29 aralıkta oldu 5 ocakta bıttı. ve adet bıtımınden 3 4 gun erkek arkadaşımın spermleri elime bulaştı ve ben aradan 15 20 dakika sonra unutarak ben elimi vajınama surdum.. bugun ayın 27sı ve benım adetıme ıkı gun var ve cok korkuyorum hamıle olmkatan lutfen yardımcı olun bılgınız varsa yazın luten:(

merhaba,

ben 14 + 2 haftalık hamileyim benimde ilk ayımda adet sancısı gibi ağrılar çektim hatta bilmeden ağrı kesici ilaç bile kullandım sonra ağrılar birden kesildi ve test yaptım pozitif çıktı umarım sizde hamilesinizdir. Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler versin

canım şuanki duygularını 3 ay yaşadım öncelikle şimdiden kendini olumsuz sonuca muhakkak hazırla kafana çok takma sürekli bunu düşünme hamile olduğunda bile ilk 2 ay adet tarihin yaklaştığında sanki adet olacakmış gibi ağrıların oluyor o yüzden tek yapman gerekn 1 hafta daha beklemen ve kendini her sonuca hazırlaman inşş hamilesindir:ecrin_bebek:

selam arkadaşalr bırsey soracagım lutfen bana yardımcı olun hamıle olmakta korkuyorumm bılgım yok ve korkuyorum... adetim 29 aralıkta oldu 5 ocakta bıttı. ve adet bıtımınden 3 4 gun erkek arkadaşımın spermleri elime bulaştı ve ben aradan 15 20 dakika sonra unutarak ben elimi vajınama surdum.. bugun ayın 27sı ve benım adetıme ıkı gun var ve cok korkuyorum hamıle olmkatan lutfen yardımcı olun bılgınız varsa yazın luten:(

eğer bekaretin hala yerindeyse hiçbişey olmaz korkma tabi daha dikkatli olman gerekiyo yinede...

Back
X