Sizce hamilemiyim!

merhaba canım.. bende senin gibiyim.kaç gündür bu sitede dolanıyorum sorularıma cevap bulmak için.. benimde en geç ocak 1 de regli olmam lazım. yani daha 5 günüm var. ama hamilemiyim acaba diye çok merak ediyorum. idrar testinde çıkarmı acaba. nasıl anlıycaz biz bunu.. allah hayırlısını nasip etsin.. bi gelişme olursa benide haberdar edermisin.boshayallersmileboshayallersmile

canım bu döllenmeye göre değişir benim adetimin olacağı gün yaptım çıktı yani anlayacağın biraz daha bekelemn gerekiyo inş hamilesindir:)

zemeksiz hamileliğini adetin geçtikten sonra mı öğrendin?idrar testiyle falan mı ve kaç gün sonra?yarın adet olmam gerek benim eğer olmazsa evde test yapsam çıkar mı acaba?

:ecrin_bebek:Selamlar herkese. Araniza yeni katildim. Bu soruyu en uygun hamile kadinlara sorulur diye dusunerek size sorumu yoneltmek istiyorum. Bebek sahibi olmaya karar verdik. Yaklasik 1 hafta sonra adetim gelmesi lazim. Hamile olup olmadigimi adetimi beklemeden ogrenmeyi umuyorum.Cok merak ediyorum:) 3 gundur kasiklarimda agri var. Acaba bu bir belirti olabilirmi? Lutfen cevap...

kan testı yaparak ogreneblırsın hamıle kaldıgın zamnda adet belırtılerı gorunuorrrr bazılarında:CüvCüv:inş hamılesındır

eğer bekaretin hala yerindeyse hiçbişey olmaz korkma tabi daha dikkatli olman gerekiyo yinede...[/QU
bekaretim hala yerınde allaha cok sukur ama spermlerın 15 20 dakıka dışarda kalıp vajınaya bulaşması halınde hamılelık olurmu spermlerin ömrü dış ortamda nekdardır

canım bekaretin varsa hamile kalman herşekilde imkansız

zemeksiz hamileliğini adetin geçtikten sonra mı öğrendin?idrar testiyle falan mı ve kaç gün sonra?yarın adet olmam gerek benim eğer olmazsa evde test yapsam çıkar mı acaba?

adetimin olacağı gün yaptım canım baktım akşam oldu ve ben adet olmadı hemen test yaptım ve hamile çıktım ben biraz geç girdim sonuç almışsındır hamilemisin???

zemeksiz valla sorma başıma geleni iğrenç bir hafta sonu geçirdim hatta bir daha gebelikle ilgili tek kelime okumayacam olursa olur olmazsa olmaz diye söz verdim kendime ama alışmışım vallahi dayanamadım yine girdim. cuma günü adet görmem gerekiyodu olmadı cumartesi öğlen test aldım evde yaptım ve inanmayacaksın ama çift çizgi çıktı.eğer teste sadece ben bakmış olsam hayal diycem ama eşim de gördü ve heyecanlandı adamcağız da.apar topar kan testi yaptırdık bir heyecanla ve negatif çıktı.hala aklıma geldikçe sinirim bozuluyo.bozuk test bula bula beni buldu yani.pazar günü de adet gördüm kafam rahatlayınca.idrar testi psikolojimi mahvetti anlayacağın.artık tövbe kullanmam hatta adetim 1 ay geçse ancak gider kan testi yaptırırım heralde.aldım dersimi yani. umutlardünyası hamileymiş ama çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.iyi geceler herkese..

zemeksiz valla sorma başıma geleni iğrenç bir hafta sonu geçirdim hatta bir daha gebelikle ilgili tek kelime okumayacam olursa olur olmazsa olmaz diye söz verdim kendime ama alışmışım vallahi dayanamadım yine girdim. cuma günü adet görmem gerekiyodu olmadı cumartesi öğlen test aldım evde yaptım ve inanmayacaksın ama çift çizgi çıktı.eğer teste sadece ben bakmış olsam hayal diycem ama eşim de gördü ve heyecanlandı adamcağız da.apar topar kan testi yaptırdık bir heyecanla ve negatif çıktı.hala aklıma geldikçe sinirim bozuluyo.bozuk test bula bula beni buldu yani.pazar günü de adet gördüm kafam rahatlayınca.idrar testi psikolojimi mahvetti anlayacağın.artık tövbe kullanmam hatta adetim 1 ay geçse ancak gider kan testi yaptırırım heralde.aldım dersimi yani. umutlardünyası hamileymiş ama çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.iyi geceler herkese..

mrb aynı olay benimde başımdan gecti ondan sonra rahat olmak gerektıgını anladım

çok üzüldüm ama dediğin gibi herşeyi akışına bırak çok istedikçe gerçekten olmuyo bunu çok ii anladım ısı yönetimini denedinmi hiç ben o şekilde hamile kaldım umutlar dünyasınada hayırlı olsun inş bebişi

saolasın canım ama dr ye gımey veya test yapmaya korkuyorum.. ya hamileysem ne yaaprım ben:(:( 5 gün geciktim strestenmı bılmıyorum.. allaha sureklı dua edıyorumm kalmayayım diye of allahımm ne aptalım ben ya:(

en azından bir test yap korkma hamileysen zaten kesin çıkar testte ve sonucu sadece sen göreceksin ne diyim hakkında hayırlısı olsun

bekaret varsa spermler nereye yürüyebilir acaba yani yumurtalığa nasıl ulaşabilir sizce:)))

sen bıraz daha gelıstır kendını bence.bgun yıllarca gerdege bıle gıremedıgı halde cocuk sahıbı ınsanlar var.surtunme yoluylan bıle hamıle kalan cok ınsan var.vajınısmus ve hamılelık ıle ılgılı seylerı oku gorursun bırde guluosun cok bısı bılıo gıbı.elıne bosalmıs bişi olmaz bu durumdada zaten

sen bıraz daha gelıstır kendını bence.bgun yıllarca gerdege bıle gıremedıgı halde cocuk sahıbı ınsanlar var.surtunme yoluylan bıle hamıle kalan cok ınsan var.vajınısmus ve hamılelık ıle ılgılı seylerı oku gorursun bırde guluosun cok bısı bılıo gıbı.elıne bosalmıs bişi olmaz bu durumdada zaten

başınızdan böyle durumlar çok geçmiş galiba sizin kadar tecrübeli olmayız ozaman ben bilimsel yönünü açıkladım arkadaşıma yardımcı olmak için sizde yardımcı olmak istiyorsanız daha temiz bir uslupla konuşmalısınız burda kimse kimseye emir veremez hele siz bana asla zaten gereken uyarıyı moderatörden alırsınız yakın zamanda hoşçakalınnnn

Back
X