- 2 Ekim 2012
- 115
- 55
- 98
- Konu Sahibi SEBEBIMUMUDUM
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum bugün tam 1 aylık evliyim reglim düğün günüme denk geliyordu reglimden 4 gün önce ‘’prımolut n,,isimli regl geciktirici hapı toplam 10 gün kullandım hapı bıraktıktan 2 gün sonra reglim geldi 12 eylül-17 eylül arasında her zamanki gibi düzenli olarak regl oldum.Ben her 19 günde bir düzenli olarak regl olurdum günüm hiç şaşmazdı hapın bir sonraki regl tarihinde herhangi bir değişiklik atlama yapmayacağı eski tarihine takiben reglim geleceği söylenmişti eski tarihine göre 28 eylül günü regl olmam gerekiyoru yani eskiye göre 5 günü geçmiş sayılıyor .eczaneden ‘’pyro clınıce,, isimli gebelik testinden aldım yaptığımda ilk önce tek çizgi hemen belirdi bi 5-10 dakika arası bekledim ikinci çizgi belirdi baya bi pembeleşti 2 dakika kadar sonra ikinci çizgi gözden kayboldu sizce hamilemiyimdir çok heyecanlandım yeni evli birisi olarak başıma ilk defa böyle bir olay geldiği için çok merak ediyorum acaba varmıdır diye sizce ne yapmalıyım..