Sizce hamilemiyimdir..

SEBEBIMUMUDUM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
115
55
98
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum bugün tam 1 aylık evliyim reglim düğün günüme denk geliyordu reglimden 4 gün önce ‘’prımolut n,,isimli regl geciktirici hapı toplam 10 gün kullandım hapı bıraktıktan 2 gün sonra reglim geldi 12 eylül-17 eylül arasında her zamanki gibi düzenli olarak regl oldum.Ben her 19 günde bir düzenli olarak regl olurdum günüm hiç şaşmazdı hapın bir sonraki regl tarihinde herhangi bir değişiklik atlama yapmayacağı eski tarihine takiben reglim geleceği söylenmişti eski tarihine göre 28 eylül günü regl olmam gerekiyoru yani eskiye göre 5 günü geçmiş sayılıyor .eczaneden ‘’pyro clınıce,, isimli gebelik testinden aldım yaptığımda ilk önce tek çizgi hemen belirdi bi 5-10 dakika arası bekledim ikinci çizgi belirdi baya bi pembeleşti 2 dakika kadar sonra ikinci çizgi gözden kayboldu sizce hamilemiyimdir çok heyecanlandım yeni evli birisi olarak başıma ilk defa böyle bir olay geldiği için çok merak ediyorum acaba varmıdır diye sizce ne yapmalıyım..

gebelik için bir şey diyemeyeceğim ama
19 günde bir yazmışsınzı 29 mu yazacaktınız acaba?

cnm adetin 19 gün ise gerçekten kötü bi durum normal değil şayet 29 ise normal ve gebe olma ihtimalin var

canım adet siklusun çok kısa değilmi 12 eylülde oldun 28 eylülde 2. adeti bekliyorsun bana kısa geldi... bence tam o zamanlarda yumurtlaman gerekir eğer gebe kalmışsan bile şimdi belli olmaz

Adetimin bitişiyle başlangıcı arasındaki süre 19 gün adetimle beraber sayarsak 24 güne geliyor.her zaman düzenli olarak günü geçmeden oluyordu..

İlaç kullanarak adet günümü 5 gün erteledim yani 5 eylül normal adet günümdü düğünüme denk geliyor diye erteledim fakat ilacı bıraktıktan 2 gün sonra adet oldum ikinci adetim ertelemeden önceki adet tarihime göre olması gerekiyodu yani 28 eylül tarihinde olması gerekiyordu.

Canım o geciktirici hapı kullandığın zaman birdahaki ay ertelemeden önceki zamana göre olmuyo,mesela sen 29 günde bi adet oluyorsan 12 eylülden itibaren 29 gün sayacaksın yani senin adet olman gereken zaman 10 ekim gibi bişey bence

Çok teşekkürederim canım ozaman benim 7 ekimde olmam lazım şimdi 7 ekim tarihini bekliycem.

Aynen öyle canım,geçen sene bende tatile giderken kullanmıştım ordan biliyorum Bu arada çiçeği burnunda taze gelinsin bi yastıkta kocayın bebiş haberlerinide duyarız inşallah

Teşekkürederim iyi dilekleriniz için Rabbim kimsenin başını bozmasın bir yastıkta kocatsın inşallah..Bebek varsa da yoksa da bilmiyorum ama Rabbimden hep hayırlısıyla olmasını diliyorum en doğru zamanda hayırlısıyla olsun inşallah beni yanıltan gebelik testi yaptığımda ikinci çizginin baya bi belirip 2-3 dakika sonra kaybolması oldu belkide test bozuktu hayırlısı olsun artık Rabbim tüm isteyenlere ve bana hayırlısıyla en doğru zamanda nasip etsin güzel haberler veririm inşallah sizlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…