- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- 38
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
10.75 faiz oranı . İyimi ?Yok, yüzde kaç faiz veriyor demek istedim
Dusuk10.75 faiz oranı . İyimi ?
Faizler yükseldi, 10.75 düşük bence ama ziraat hep düşüktür.meblaga göre de ayarlama yapiyorlar sanırım.bence bu 1 ay detaylı araştırıp daha yüksek faizle içinize sinen bir bankaya yatırın.10.75 faiz oranı . İyimi ?
Ben bugün 13.50 den bağladım denizbankta
Matematik kit bendeBen bugün 13.50 den bağladım denizbankta
Zaten farklı bi hesaplama şekilleri var gelir vergisi falan kesiliyor 35 güne 270-280 civarı.Matematik kit bende
25 bine aylik ne kadar verir
internette otomatik hesaplayıcılar var, vadeyi ve meblağı seçince hangi banka hangi orandan ne kadar veriyor görebilirin canım...enuygun.com dan falan bakabilirisnMatematik kit bende
25 bine aylik ne kadar verir
Yaaa tüh
Çok üzüldüm tüh yaaaFaizler yükseldi, 10.75 düşük bence ama ziraat hep düşüktür.meblaga göre de ayarlama yapiyorlar sanırım.bence bu 1 ay detaylı araştırıp daha yüksek faizle içinize sinen bir bankaya yatırın.
Neden faize karşısın kiFaize garşıyım. Hesap işletim ücreti, eft havale ücreti olmayan maaş hesabı candır
Bende baktım aktif bank en yükseğiydi hepsindenAz önce baktim ing turuncu hesap en yuksegi
Yani bilindik banka olarak.Bende baktım aktif bank en yükseğiydi hepsinden
Bende hiç duymadım ama faiz oranı baya yüksekmiş şaşırdımYani bilindik banka olarak.
Aktif bank ben hıç duymadim
Vadesiz kullaniyotum isbankasi
neden dolayı vadesiz tercih ettiniz ?Vadesiz kullaniyotum isbankasi
Hımm anladım peki neden vadesiz seçtiniz?Ben de iş bankası vadesiz hesabım var. Araştırmadım diğerlerini. Yaşadığım şehirde halkbank ziraat ve iş bankası vardı. İş bankasını seçtim. Bu forumda genelde o kullanılıyor diye araştırdığımdan değil yani
Bir de kuveyttürk çok tavsiye ediliyor
Söylemem ki banlanırımNeden faize karşısın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?