- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.199
- 1.123
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
O vadesiz hesabıma bağlı bir de altın hesabı açtım. Biriktirdiğim parayı vadesize atıp gram altın alıyorum. Yüklü miktar param yoktu. Aylık 200 300 biriktirdiğimi yatırıp altın alalıyorum. bu yüzden yanineden dolayı vadesiz tercih ettiniz ?
Gorus acim oyle canmneden dolayı vadesiz tercih ettiniz ?
Hmmm:) pekiSöylemem ki banlanırım
Hmm anladım:))O vadesiz hesabıma bağlı bir de altın hesabı açtım. Biriktirdiğim parayı vadesize atıp gram altın alıyorum. Yüklü miktar param yoktu. Aylık 200 300 biriktirdiğimi yatırıp altın alalıyorum. bu yüzden yani
Anladm:)Gorus acim oyle canm
Evet baktım ama özel oldugu için kimse önermiyor sanırmEnuygun sitesinden faiz fiyatlarina bakabilirsin.
Ingbank faizleri sanki daha fazlaydı
Yapıkredi ve ziraat arasında cok fark yok faiz oranlarinda.
Aynen orası çok iyi ama özel oldugu için kimse önermiyoring bank turuncu hesap %11 faiz veriyor ben orada biriktiriyorum
Benim şahsi fikrim yapıkredi ya da ziraat.Evet baktım ama özel oldugu için kimse önermiyor sanırm
ben bir sıkıntı yaşamadım 1 senedir param turuncu hesapta istediğim zaman cekebiliyorumAynen orası çok iyi ama özel oldugu için kimse önermiyor
Aynen orası çok iyi ama özel oldugu için kimse önermiyor
Evet hemen hemen aynıBenim şahsi fikrim yapıkredi ya da ziraat.
Zaten faiz oranları cok yakin
Hmm anladım iyiymiş aslındaben bir sıkıntı yaşamadım 1 senedir param turuncu hesapta istediğim zaman cekebiliyorum
Hmmm bilmiyorumNiye ki ne zararı varmış?
Benim herhalde 7-8 bankada hesabım vardır
En kullanışlı bulduğum enpara
2. Olarak ing
En kötü ikisi de ziraat ve halkbank bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?