Sizce Hangi Bikini ?

Geçen sene bunun açık pembesini aynı siteden almıştım çok beğeniyorum ama büyük geliyor

arkasını hic görmedim ben önden gördüm sadece nasıl :S

benım tercihim birincisi ama senin basenlerin genişse vazgeç

ikincisi çok transparan tarzım değil...çok seksi dikkat çeker...

üçüncüsü göğüslerin büyükse onuda seçme,dahada büyük gösterir

bence 2. ama bunlar fazla seksi normal denize gitmek için victoria secret iç çamaşırları fazla seksi kaçar bence giyiyemezsin bunları

Bak böyle ben hiç beğenmedim .

sırt detayını daha farklı yapabilirlerdi cidden ama önden görüntüsü gayet güzel birde bunu bronzlaştıktan sonra giymek daha mantıklı olur böyle giyilirse bildiğin amele yanığı yaaa

püsküllü olanlara bayıldım beyazı özellikle bronzlaşınca harika oluri görseller nerden bende isiyorummm :26:

Gitti gidiyordan kızlar oradan bakabilirsiniz .
edasummm basenlerim geniş değil gögüslerimde ne çok küçük, ne de çok büyük .

Evet 2. transparan ama gidip de abazanların olduğu mekanlarda giymeyeceğim onu.

Son düzenleme:
1. beğendim çünkü bele çok vurgu yapıyor inceliğini daha da gözler önüne seriyor ve alt kısmı kalın bantlı çok hoşuma gitti.
2. hiç tarzım değil bikiniden başka herşeye benziyor.
3. kısımda beyaz olan hoş beğendim. ancak çok oryantel.
yalnız bende pembesi var dediğiniz ise tam plajlık. çok beğendim.
o nedenle 1. ve son paylaştığınız diyorum:)

yahu eşime sordum gel bi bak hangisi olur dedim:))) 1. olur ama 2. katiyetle dedi:))) mankenin zaten kalçaları yokmuş onda göze batmazmış ama bnm kalçalar dikkat çekermiş olmazmış vs... ulen o bikiniyi giysem kalçalarım değil ama selülitlerim bayaa bi dikkat çeker:)))))))) leslie walk at home devam:))))

bende o siteden alıcamda gelecek yazı bekliyorum cok güzel bikiniler var ya :))))

2. yi hangi ortamda giyersen giy dikkat çeker canım,bikiniden çok iç çamaşıra benziyor... hangi erkek bakmaz ki öyle bir bikiniye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…