- 15 Haziran 2014
- 136
- 19
- 68
- Konu Sahibi Ceylan8890
-
deniz alp bence
sorma canım benimde konum var burda bende baya zorlanıyorumTşk ederim yorumun için canım. Bende bu isme daha yakınım ama çok zormuş isim seçmek hiç bir ismi yakıştıramıyor insan
konuma bakabilirsin canım kızıma isim arıyorum:) diye.Kaç haftalıksın canım? Senin düşündüğün isimler neler?
Denizalp,Murat ege, Murat Salih siZce hangi isim kulağa daha hoş geliyor. Önerebikeceğiniz başka isimlerede açığım. Şimdiden tşk ederimm
Haha kızlar bu konular çık ilgimi çekiyor ben daha 13.haftadayim cinsiyet henüz belli değil o yüzden bana da fikir veriyorsunuz hem erkek hem kız takip ediyorum konuları :)
Benim doktor ayda bir cagriyor yaa 11 haftalik gitmiştim cıkıntı var ama bu haftada kızda erkekte de eşittir dedi. Bi daki kontrolum 2.5 hafta var o zaman söyler inşallahBENDE 13 HAFTADAYIM CANIM 12. HAFTADA BELLİ OLDU CİNSİYET. BENDE HEMEN ARAŞTIRMALARA BAŞLADIM ÇOK ZOR KARAR VERMEK.
Ayrı canım. İki tane ismi var birlestirince isim basitlesmis. Benim de oğlum olursa yiğit Alp düşünüyoruz kısmet bakalım :)BENDE DENİZALP İSTİYORUM .AMA EŞİM MURAT EGE DİYE TUTTURMUŞ.NASIL İKNA EDECEĞİM BİLMİYORUM.
BİRDE Deniz Alp olarak ayrımı yazılmalı yoksa tek isim gibi Denizalp mi?
İki isimden hiç hoşlanmam ama illede iki isim diyosan deniz alp iyi bence,isim önerisi için ise;
Doruk
Deniz
Ulaş
Ege
Arda
Aras
Mert
Mete
Burak (anlamı çok güzel )
Barış
Bu isimleri öneririm ama tek başına
evet, niye hepsi ikilii...
bizde kararsızız hala.
Deniz bence tek başına gayet güzel.
A
Ayrı canım. İki tane ismi var birlestirince isim basitlesmis. Benim de oğlum olursa yiğit Alp düşünüyoruz kısmet bakalım :)
Şimdilik mina veya ela düşünüyorum canım ama bakalim daha 9 ay çok değişir bu isimlerrrr :))YİĞİT ALP İSMİ DE GÜZELMİŞ.HAYIRLISI OLSUN CANIM, BEN VE EŞİM HEP KIZ DOĞMUŞTU İÇİMİZE İSMİDE HAZIRDI ASYA DÜŞÜNMÜŞTÜK. HAYIRLISI ERKEK İSMİ HİÇ AKLIMDA YOKTU.HAZIRLIKSIZ YAKALANDIK:) OLSUN SAĞLIKLI OLSUNLAR DA KIZ ERKEK HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL.KIZIN OLURSA ASYA DÜŞÜNEBİLİRSİN:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?