- 21 Mart 2016
- 210
- 162
- 23
- 35
- Konu Sahibi Birikiucdort
-
Bi arkadaşım zeynep Hüma koymuştu kızına fena durmuyor :)zeynep isminin yanına yakışacak isim arıyorum gönlümden gecen isimleri yazdım farklı önerileriniz de varsa beklerim.daha cok kulaga naif ince gelen isim arıyorum.
evet kulaga hoş geliyor ama ecrin allah'ın hediyesi degilmiş sanırım anlamını tam olarak ögrenebildin miBende kizim olursa Zeynep Ecrin koycam insaAllah
Zeynep Gizem
Zeynep Nisa
Zeynep Naz
Zeynep İrem
Zeynep Ezgi....
hüma nedemek acaba baya dolu dolu bi isim gibiBi arkadaşım zeynep Hüma koymuştu kızına fena durmuyor :)
Ya ben baktim ama biyerde ücret anlaminada geliyor ama diger yerdede Allahin hediyesi anlaminada geliyoo ayy kafam karisti:)evet kulaga hoş geliyor ama ecrin allah'ın hediyesi degilmiş sanırım anlamını tam olarak ögrenebildin mi
10.haftadasın seninde düşünmek için epey zamanın olacak:)Ya ben baktim ama biyerde ücret anlaminada geliyor ama diger yerdede Allahin hediyesi anlaminada geliyoo ayy kafam karisti:)
Yok valla cnm benim miniklerin ismi belli teyzesi ben ruyamda gormustum ikizlere hamile kaalacagimi ve birinin adini Muhammed Ensar digerininde Adini Zeynep koycagimi Sadece zeynep'in arkasina ikinci isim dusunuyodum.... Bu arada Nihat hatip oglundan baktimda Ecrin ismi konulabilirmiss aklinda bulunsun cnm10.haftadasın seninde düşünmek için epey zamanın olacak:)
Zeynep nazzeynep isminin yanına yakışacak isim arıyorum gönlümden gecen isimleri yazdım farklı önerileriniz de varsa beklerim.daha cok kulaga naif ince gelen isim arıyorum.
Zeynep ela düşünmüştüm bi donemZeynep ahsen
Zeynep ela
Zeynep asya
Zeynep ada
Bende kızım olursa zeynep koyucam da yanına bunları düşünüyodum
Şans ,talih, mutluluk, saadet anlamları varmış yani bence güzelmiş anlamlarıhüma nedemek acaba baya dolu dolu bi isim gibi
Beren ismine bayılıyorum :)zeynep isminin yanına yakışacak isim arıyorum gönlümden gecen isimleri yazdım farklı önerileriniz de varsa beklerim.daha cok kulaga naif ince gelen isim arıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?