• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangi modeli alayım ?

EndoplazmikRetikulum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
24
0
36
Antalya
$Mürdüm.webp$Beyaz.webp

Kızlar ben bu iki ayakkabı modeli arasında kararsız kaldım, siyah olanı aldım ama siyah unisex.
Beyaz ayakkabı aynı böyle ama ayakkabının içi pembe.
Annem unisex erkek ayakkabısı gibi diye almamı istemedi siyahı ama ben onu beğendim gerçi beyazda güzeldi fakat numarası yoktu numarası olsaydı onu da alabilirdim getirirler herhalde ama siyah olsun dedim ama şimdi çok kararsızım sizce giymeden değiştireyim mi ?
Siz olsanız hangisini alırdınız ?

Beyaz olan bayanlar için daha uygun görünüyor. Benim eşimdede siyah olanın benzeri var o alırken bende tutturmuştum aynısından bende istiyorum diye ama olmaz dedi banada bayazlı mavilisinden aldı kotlarla uyumlu oluyor beyaz ama ben çok kirletiyorum.

Siyah spor ayakkabı kullanıyorum ben, gayette severek giyorum..Bence erkek ayakkabısı gibi durmuyor..

Bu birazda tercih edilen modele göre değişiyor sanırım.. Renk değilde model o ayakkabıyı belirliyor.

Bence Siyah.. Bu senin tarzınla alakalı aslında.. Herşeye uyar rengi hep aynı kalır hemen eskimez herşeyle kullanılır vs.. Beyaz benim fikrim tabi çok çocuksu çok renkli ve 1 ay sonra beyaz bej olacak ..

ben siyahı alırdım. nedenlerine gelince:
1. beyaz ayakkabılar özenle temizlenmediğinde sararıyor, beje dönüyor, bence çirkin duruyor. ve benim ayakkabı bakımına ayıracak o kadar zamanım yok:1:

2. siyah spor ayakkabılar, yeri geliyor işe bile giyiliyor, ister kot, ister casual siyah pantolonlar altına rahatlıkla giyilebilir.

3. kışın beyaz spor ayakkabılar çok sırıtıyor. ama sadece yazın ya da baharda giyilecekse renkli kıyafetler altında hoş durabilir tabii beyaz da.

unisex ayakkabılarda sonuçta ayakkabı tüm kıyafetle aksesuarla birlikte bütün oluyor, o yüzden erkeksi duramaz:34: bence.

Back
X