- Konu Sahibi asigimkralime
-
O kadar çok model eklemişsiniz ki şimdi herkesin fikri bölünecek...En fazla 3-5 seçeneğe indirin bence...
çok fazla gelinlik koyduğumun farkındayım..bir türlü kara veremiyorum...üstü taşlı,eteğindede haif taşlar olsun,kollarında detaylar olsun ve kuyruğu olsun istiyorum..ışıl ışıl olsun istiyorum aslında.......Ne kadar çooook gelinlik koymuşsun canımPrenses modeli begenmiyorum ama 11 numaraya bayıldım diyebilirim , bence kendin ilk önce nasıl bişey istedigine karar verebilirsin çünkü burada herkes farklı fikir vericek bu daha da kafanın karışmasına sebep olucaktır.
bende straplez son çıkar yol olarak düşündüğümden kollar istiyorum...Straplez gelinlikleri beğenmiyorum.. Askılı ya da orjinal bir kol yapılmalı.Zaten modası geçti bana göre.
...
İlk gelinlik güzel. 46. fotoğraf çok hoş. gelinliğe bu sırtlar çok yakışıyor.. Modellere hiç bakmayın, boşuna kafa karışıklığına neden oluyor..
Gelinlik diktireceğiniz yere gidin.
İstediğiniz üst ve etek kısmını anlatın.Detayları anlatın ve ortaya çıkan gelinlik sizin gelinliğiniz olsun. :)
Rica ederim tatlımçok fazla gelinlik koyduğumun farkındayım..bir türlü kara veremiyorum...üstü taşlı,eteğindede haif taşlar olsun,kollarında detaylar olsun ve kuyruğu olsun istiyorum..ışıl ışıl olsun istiyorum aslında.......
yorum yaptığında içinde çok teşekkür ederim
gri taşlı olanlar dısında biçogunu begendim ben cnm :)taslı istiosan bence böle gri renk duran taslardan seçme hiç şık durmuo..hafif ışıltılar minik taşlar daha cok hosuma gidio bnm :)
36;44;50 we şu başlarda kadının omzundan dökülen ipler çok hoş duruyo =) bunlarda benim fikrim =)
Hepsi pek guzel secim yapmak cok zor, ama 38, 43 benim begendiklerim :)
5-27 ve 35 modeller güzel bence aşırı abartıdan ve taştan uzak durun sade bir kabarık prenses etek ve bikaç işleme hepsinden daha asil gösterir.
canım ben bi konu açmıştım burdan da modellere bakalbilirsin belki istediğin gibi bi model bulabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/535953-2012-2013-gelinlik-modelleri.html
bence öncelikle şu gri taşlı olanlardan kesinlikle uzak dur.. hatta prenses istiyorsun madem mümkün olduğunca sade olsun.. illa taş istiyorsan sadece belinde ya da göğüs kısmında kaş detaylar olabilir.. ama kesinlikle gri değil.. hatta taş değil de inci çok yakışıyor bence gelinliğe..
bu arada 1-6-8-14-47-50 hoş olanlar bence..
6-10-17 de benim fikrim ama canım gerçekten çok yüklemişsin kafan iyice karışır
bende böyleydim gelinlikçim dedi ki dünyanın öbür tarafına da gitsen bu tarz gelinlik beğenirsin yine dedi seçenekleri azalttım hemen aynı senin yaptığın gibi birinin üstünü birinin altını seçip 1 günde karar verdim diktiriyorum
bütüne bakılınca 7 ve 11 numaralılar hoşuma gitti güzelim..
hem güzele ne yakışmaz derler değil mi tatlım..o yüzden o güzel tipine ince beline ne giysen yakışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?