Bu aralar saçlarımda değişiklik yapmak istiyorum senelerdir renk renk boyattım saçımı ama genelde hep koyu renk kullandım bakır dısındaşimdi tekrar bakıra dönmek istiyorum yaz geldi parlak saçlarla dolaşayım istiyorum ama çok çok kararsızım esmerim kaşlarım siyah ve rengini değiştirmek istemiyorum ama bakırda çok sırıtıyor kaşlarım saçımıda bakıra boyatmak istiyorum :26: şimdi saçımın 3 değişik halini ekleyeceğim bakıra boyattığımda saçlarım kısaydı şimdi uzun uzun saçta bakır nasıl durur bu konudada şüphelerim var sizce saçım ne renk olsun ??
burda bakır
burda siyah
burda kahve
her renk ayrı bi hava katmış gerçekten =) bakır da iyi durmuş, eğer istiyorsan boşuna vazgeçme fikrinden olmadı koyu renklere dönmek kolay zaten
Eki Görüntüle 189351 Eki Görüntüle 189350 Eki Görüntüle 189349 Eki Görüntüle 189348 koyu renkler gerçekten çok yakışmış ama ara ara insan geğişiklik istiyor tabiii ben fotolarla fikir vermek isterim öncelikle koyuya dönmek kolay saçını çok fazla yıpratmamak adına içinde dore yada bakır bulunan tonlara dönebilirsin ama kaşın gözün çok güzelbu ara koyu renkler dikkati kaşa göze çekeceğinden senin için avantaj tabii ama koyu renk saçları balyajlarla renklendirerek hareketlendirebilirisin canım ilk fotoda ortadaki kızın saçları gibi ...
harikasın biliyormusun öyle bişide istiyordum ama anlatamıyordum ayyyy şimdi kuaföre ne dicem öyle boyatırkenbu arada cok tesekkür ederim cnm
çok güzel hepsi çok yakışmış maşallahBu aralar saçlarımda değişiklik yapmak istiyorum senelerdir renk renk boyattım saçımı ama genelde hep koyu renk kullandım bakır dısındaşimdi tekrar bakıra dönmek istiyorum yaz geldi parlak saçlarla dolaşayım istiyorum ama çok çok kararsızım esmerim kaşlarım siyah ve rengini değiştirmek istemiyorum ama bakırda çok sırıtıyor kaşlarım saçımıda bakıra boyatmak istiyorum :26: şimdi saçımın 3 değişik halini ekleyeceğim bakıra boyattığımda saçlarım kısaydı şimdi uzun uzun saçta bakır nasıl durur bu konudada şüphelerim var sizce saçım ne renk olsun ??
burda bakır
burda siyah
burda kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?