Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce Hangi Renk ?

you_know

Ne bu neşe ?
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
18.455
103
413
Bu aralar saçlarımda değişiklik yapmak istiyorum senelerdir renk renk boyattım saçımı ama genelde hep koyu renk kullandım bakır dısında şimdi tekrar bakıra dönmek istiyorum yaz geldi parlak saçlarla dolaşayım istiyorum ama çok çok kararsızım esmerim kaşlarım siyah ve rengini değiştirmek istemiyorum ama bakırda çok sırıtıyor kaşlarım saçımıda bakıra boyatmak istiyorum :26: şimdi saçımın 3 değişik halini ekleyeceğim bakıra boyattığımda saçlarım kısaydı şimdi uzun uzun saçta bakır nasıl durur bu konudada şüphelerim var sizce saçım ne renk olsun ??

burda bakır

burda siyah

burda kahve

NOT:SACIMI SİYAHA BOYATTIM :d

Son düzenleme:

bence hepsi hoş gözüküyo çok düşünme 3üde yakışıyo nasılsa

kumral nasıl bir renkki bakırdan acıkmı oluyor :26: hepsi yakısıyorda canım sıkıldım bu renklerden yani bakır dusuncem var ama suandaki sacımdan ona dönusum zor olacak o yuzden kendimi riske sokmak istemiyorum yakısmıyorsa

her renk ayrı bi hava katmış gerçekten =) bakır da iyi durmuş, eğer istiyorsan boşuna vazgeçme fikrinden olmadı koyu renklere dönmek kolay zaten

Eki Görüntüle 189350 koyu renkler gerçekten çok yakışmış ama ara ara insan geğişiklik istiyor tabiii ben fotolarla fikir vermek isterim öncelikle koyuya dönmek kolay saçını çok fazla yıpratmamak adına içinde dore yada bakır bulunan tonlara dönebilirsin ama kaşın gözün çok güzel bu ara koyu renkler dikkati kaşa göze çekeceğinden senin için avantaj tabii ama koyu renk saçları balyajlarla renklendirerek hareketlendirebilirisin canım ilk fotoda ortadaki kızın saçları gibi ...

her renk ayrı bi hava katmış gerçekten =) bakır da iyi durmuş, eğer istiyorsan boşuna vazgeçme fikrinden olmadı koyu renklere dönmek kolay zaten

evet canım istiyorum böyle parlak bir renge dönmek şimdi saçımı açtırıp boyatcam olmadı kış olunca dönerim tekrar peki böyle parlak bir turuncu önerin varmı

harikasın biliyormusun öyle bişide istiyordum ama anlatamıyordum ayyyy şimdi kuaföre ne dicem öyle boyatırken bu arada cok tesekkür ederim cnm

harikasın biliyormusun öyle bişide istiyordum ama anlatamıyordum ayyyy şimdi kuaföre ne dicem öyle boyatırken bu arada cok tesekkür ederim cnm

bakırda çok yakışmış canım bence öncelikle zemin rengin kendi gerçek saç tonuna yakın bir renge boyatıp bir müddet hem dinlensin hemde akma olup saç rengi otursun ki üzerine bal köpüğü yada karamel tanşarında balyajlar atılabiilsin işinin ehli bir kuaförde muhakkak iyi b,r balyaj yada gene uçlarına krepe röfle atarak saçlarına muazzam bir görüntü verebilir dilerim istediğin saçlara kavuşursun hep güzelliklerele kalman dileğiyle

bende siyah rengi cok yakistirdim, seni daha bi cekici ve alimli gosteriyo

çok güzel hepsi çok yakışmış maşallahdeğişiklik için kahve olan saçınıza uygun balyaj olabilir oda çokk yakışır süperrrr olurrrkaşlarda gayet iyi duruyor millet sapsarı saçlara siyah kaşla dolaşıyor bence kaş boyanınca daha sırıtıyor

dediğim gibi kaslarımı seviyorum o yuzden boyatmak istemiyorum sanırım aralara karamel tarzı bişi yaptırcam kendi sac rengimde kahve yani o fotodakiyle aynı diyebilirim au aralar matlastı boyatıp aralara attırmam lazım tesekkür ederm kızlar

bence bakır çok güzel durmuş ve uzun saça çok güzel ve havalı olur ve de kaşlarının sırıttığını düşünüyorsan kahkül bırakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…