Sizce Hangi Sac Rengim?

DenizKarahan

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
31
0
6
A.B.D.
sarı saç rengini kullanıyorum yeşil gözlü beyaz tenliyim sizce kızıl renk nasıl olur

Eklentiler

• $68803_393234004087591_43106275_n.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 87
  • $525599_309191605825165_664550803_n.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:
Karar veremedim, kendiniz çok güzelsiniz :)
Ancak üstteki daha çarpıcı, dikkat çekici
Alttakinde ise daha doğal duruyorsunuz

Bence alttaki, koyu renkli saçınız daha güzel. Özellikle kucağınızda bebek olan fotoğrafın solundaki fotoğrafta çok güzel görünüyorsunuz.

kesınlıkle sarı dıyorum acık renk olan 3 ve 4 sanırım daha havalı ve hos duruyorr...cok hoşsunuz buarada...o mınıkte pek tatlı

Hepsi yakışmış ne yalan söyleyeyim

Ama en çok ilk baştan sayınca 3. ve 4. fotoğraftaki halinizi beğendim ben

Hepsi güzel valla,iki renk de yakışmış.

Sarı renkteki perçemli modelin küllü tonu daha hoş.
Koyu renk de güzel ama sanki omuz hizasında fönlü bir model olsa çok daha şık duracak gibi.

Güzel olunca her renk yakışıyor. Sarı saçla çok havalı koyu renk saçla daha genç ve doğal bir güzellik olmuş.

Ya bişey söleyim mi? Acayip değişik bi havanız var. Sıradan değilsiniz. Ve ışıltınız enerjiniz ta buraya yansıdı. Çok tatlısınız. İlk resimdeki sarı çok güzel durmuş.

ÇOKKK güzel bir enerjin var mesleğini merak ettim ,sarılarda yakışmiş ama sanki koyu renkle daha hoşsunuz yüzünüzün hoşluğu ortaya çıkmışşş....

bencede sarı daha güzel gerçi iki renk de yakışmış.. kendiniz gibi gülüşünüz de çok güzel maşallah

Iki renk de hos ama bence sari daha genc ve enerjik gostermis sizi
eger sarida karar kilacaksiniz bence acik ve kullu bir renk tercih edin ama dogal durmazsa butun havayi aynen geri alabilir :)

iyi gunler :)

kesinlikle son resimden 1 onceki resminizde muhtesemsiniz her saç gitmiş size ama mimiklerinize guzelliğinize güsellik katmak saçınızı degıl yuzunuzu on plana cıkarmak istiyosanız onu tercih etmelisiniz maşallah size

Eki Görüntüle 762505
Yoksa bu saç rengımı daha yakısıyor bana

bence bu resımdekı karamel tonu tam sızın rengınız.AMA kucagınızda bebek olan resmın solundakı resımde bambaska bı havanız var.Saç kesımı ve rengı muhtesem asil göstermıs sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…