Sizce hangimiz haklı

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
Herkese merhaba lütfen ciddi yorum yapacaklar dalga geçmek isteyenler başka şeylerle uğraşabilirim duyacağım mantıklı bir kaç kelimeye ihtiyacım var 4 yıllık ciddi bir ilişkim var bunun son bir yılını toplasak 5 kavga olmuştur hiçbiri yüz yüze değil telefon görüşmesi sırasında oldu hepsinde de sorun ayni nedenlerdi ama sonuca varamadım kim haklı bugünde yine sık mesaj atmama yüzünden tartıştık ve bana söylediklerini yazıyorum tribinden sorgulamandan bıktım sürekli sorgulama yorumlama döngüsündem bıktım illallah ettim beynim durdu gün içinde sürekli tartışıyorsun mutsuzum bu şekilde... aradın aramadın nerdesin neden geç cevap verdin gibi bir sürü şeyden bıktım seninki sevgi değil beni eleştirmek bunca zamandır beni tanıyamadınsa güvenemediysen bu saatten sonra zor güvenirsin gibi bu tarz bir sürü şey yazdı ve değişmezsen bu şekilde zor yürür dedi kim haklı bu durumda çok mu üzerine gitmşşşm yoksa beni sevmiyor mu

Herkese merhaba lütfen ciddi yorum yapacaklar dalga geçmek isteyenler başka şeylerle uğraşabilirim duyacağım mantıklı bir kaç kelimeye ihtiyacım var 4 yıllık ciddi bir ilişkim var bunun son bir yılını toplasak 5 kavga olmuştur hiçbiri yüz yüze değil telefon görüşmesi sırasında oldu hepsinde de sorun ayni nedenlerdi ama sonuca varamadım kim haklı bugünde yine sık mesaj atmama yüzünden tartıştık ve bana söylediklerini yazıyorum tribinden sorgulamandan bıktım sürekli sorgulama yorumlama döngüsündem bıktım illallah ettim beynim durdu gün içinde sürekli tartışıyorsun mutsuzum bu şekilde... aradın aramadın nerdesin neden geç cevap verdin gibi bir sürü şeyden bıktım seninki sevgi değil beni eleştirmek bunca zamandır beni tanıyamadınsa güvenemediysen bu saatten sonra zor güvenirsin gibi bu tarz bir sürü şey yazdı ve değişmezsen bu şekilde zor yürür dedi kim haklı bu durumda çok mu üzerine gitmşşşm yoksa beni sevmiyor mu

Çok üzerine gitmeseniz bu tarz bir bıkkınlıkla mesaj atar mı?
Aradın aramadın diye sürekli tartışma mı çıkıyor? Güvenmediğinizi hissettiriyor musunuz?

Erkekler çok sikmaya baskıya gelemiyor genelde rahatsız oluyorlar bunaliyorlar oda baya bunalmis ve artık patlamis gibi biraz da tam tersi yapın mesela 10 mesaj atiyosan 5e düşür 5kez ariyosan 2ye düşür bide oyle dene nasıl olacak birazda o ozlesin merak etsin kendisi arar sorarsa cevap ver baskı yapmadan

Bu konudan dolayı 4 yılda 5 kez mi kavga ettiniz? Onu bilmem de adam sanki siz hergün bu konudan kavga ediyormussunuz gibi saymış dökmüş. ..
Çok mu bunaltiyorsun acaba

Sen daha ıyı bılırsın hıc tanımadıgımız bı ınsanın bır mesaJına bakarak 4 yıllık ılıskınızı nasıl tahlıl edelım kendını sorgula bıze srma bence

Adam haklı.
Gün içerisinde birbirinizi bilgilendirirsiniz işimdeyim, okulumdayım, arkadaşlarlayım falan ama; sürekli karşılıklı konuşma şeklinde mesajlaşmak çok bunaltıcı.
Akşam uzun uzadıya konuşun.

Güvenmediğin adamla neden birliktesin ki?
Bana sevgilin haklıymış gibi geldi ben de bu kadar sıkılmaya dayanamam ve bunalırım

Herkese merhaba lütfen ciddi yorum yapacaklar dalga geçmek isteyenler başka şeylerle uğraşabilirim duyacağım mantıklı biryarimeye ihtiyacım var 4 yıllık ciddi bir ilişkim var bunun son bir yılını toplasak 5 kavga olmuştur hiçbiri yüz yüze değil telefon görüşmesi sırasında oldu hepsinde de sorun ayni nedenlerdi ama sonuca varamadım kim haklı bugünde yine sık mesaj atmama yüzünden tartıştık ve bana söylediklerini yazıyorum tribinden sorgulamandan bıktım sürekli sorgulama yorumlama döngüsündem bıktım illallah ettim beynim durdu gün içinde sürekli tartışıyorsun mutsuzum bu şekilde... aradın aramadın nerdesin neden geç cevap verdin gibi bir sürü şeyden bıktım seninki sevgi değil beni eleştirmek bunca zamandır beni tanıyamadınsa güvenemediysen bu saatten sonra zor güvenirsin gibi bu tarz bir sürü şey yazdı ve değişmezsen bu şekilde zor yürür dedi kim haklı bu durumda çok mu üzerine gitmşşşm yoksa beni sevmiyor mu
Uzun sureli iliskilerin gelen problemi bu soz konusu seneler aliskanlik var ortads ve erkeklerin bircogu bu kadar ilgiyikaldiramaz. Biraz serbest birakin haklihaksiz aramayin siz ilgilenmediginiz takdirde seviyorsa benle cok ilgilenirdi niye ilgilenmiyor algisi olusur ve o sizinle ilgilenmeye baslar. Unutmayin kaçan balik büyük olur.. Hersey gonlunuzce olsun

Back
X