- Konu Sahibi Goodbyemylover
-
İlk başta sevgi sözcükleri vardı daha sık konuşurduk, yine arada buluşurduk şimdi hiç yok. Ama en başta da böyle bi tuhaflık vardı mesela bir kere olsun aramadı hep ben arıyorum. Bir kere olsun hadi geliyorum demedi hep ben gittim. Bir kere olsun ciddi sohbetler etmedik derdimizi mutluluğumuzu paylaşmadık yani. En başta düşündüm belki kişiliği böyledir veya değişecektirSevgilin iliskinin basindan berimi böyle ilgi konusunda?
İlk başta sevgi sözcükleri vardı daha sık konuşurduk, yine arada buluşurduk şimdi hiç yok. Ama en başta da böyle bi tuhaflık vardı mesela bir kere olsun aramadı hep ben arıyorum. Bir kere olsun hadi geliyorum demedi hep ben gittim. Bir kere olsun ciddi sohbetler etmedik derdimizi mutluluğumuzu paylaşmadık yani. En başta düşündüm belki kişiliği böyledir veya değişecektir
Cok sagol canım. Benimki de öyle diyorsun ama benimki sanki daha abartılı. Yani ne istiyor anlamadım ben. Aramasın tamam ama sevildiğimi, ilgi duyulduğumu hissetmiyorum artık, hissetsem bunu bilsem zaten üstüne gitmem. Buluştuğumuz zaman konuşacağım. Onu suçlamadan. Uygun olmadığımızı düşündüğümü söyleyeceğim. Erkekler yüzeysel tamam ama böyle ayrı gayrı, hiç merak etmeyen, hiç mutlu etmeyen, bir adım atmayan, bir kez olsun oturup hoş sohbet etmemiş, zaman geçirmek için çabalamamış birinin sevgisine güvenemiyorum.Erkekler garip varliklar iste iliskiyi daha yüzeysel yasiyorlar galiba. Bi kadinlar daha derin yasiyoruz iliskiyi. Benim erkek arkadasimda pek aramaz genelde ben ararim ama telefonda zaten cok konusmayiz gün asiri mesajlarsiriz. Siz pek mesajlasmiyorsunuzda. Cok rahatsizsan bu konudan oturup konus ama suclarmis gibi degil. Söyle olsa daha mutlu olurdum gibisinden rahatsiz oldugu seyleride anlat. Birde erkekler malesef bizim gibi pek dertlerinide anlatamiyorlar. Benimkide öyle "canin mi s1k1n" senin dedigimde "bosver" diyo beni uyuz ediyo. Tatli tatli yavasca cozuyorum anca anlatiyor, üstüne gitsem iyice ters tepecek. Belkide sana anlatamadigi bir s1k1ntisi vardir. Ama oturup bir konusun bence
Cok sagol canım. Benimki de öyle diyorsun ama benimki sanki daha abartılı. Yani ne istiyor anlamadım ben. Aramasın tamam ama sevildiğimi, ilgi duyulduğumu hissetmiyorum artık, hissetsem bunu bilsem zaten üstüne gitmem. Buluştuğumuz zaman konuşacağım. Onu suçlamadan. Uygun olmadığımızı düşündüğümü söyleyeceğim. Erkekler yüzeysel tamam ama böyle ayrı gayrı, hiç merak etmeyen, hiç mutlu etmeyen, bir adım atmayan, bir kez olsun oturup hoş sohbet etmemiş, zaman geçirmek için çabalamamış birinin sevgisine güvenemiyorum.
merhaba canım daha yeni gördüm bunu :) 6 subat benim dogum gunumdu. 2016 da dogum gunumde bile aramadı. ben aradım ve geliyorum dedim saat gece idi. bana bir hediye dahi almamış. hiçbir plan yapmamış tüm gün de aramadı. kahve falan içip konuştuk. yine laubaliydi. 12 ye kadar falan oturduk. sonra seni bırakayım mı dedi gerek yok dedim peki dedi metroya bıraktı gitti beni. eve gidince ben yine açtım konuyu. bu durumdan hoşlanmadığımı söyledim. "e sen kendin ben giderim dedin" dedi. ben de dedim "ayıp olmasın diye dedim ama sevsen merak etsen ya gelirsin ya yol boyu ararsın mesaj falan atarsın ki doğum günüm ve aramayı bile düşünmedin, nerdeyse 1 haftadır yazmıyorsun" dedim. "sen evcil hayvan mısın da seni eve bırakıcam? sana bi şey olur da bana olmaz mı gece vakti? hep beni suçluyosun." vesaire yine savunmaya geçti. ben dedim tamam bitsin bu ilişki hoşçakal bir daha yazma..varmi bir gelisme?
Aynen canim bir sey olmazmis ama askin sevginin gozu gercekten kormus. Ben emin olamiyordum ya seviyorsa ama kisiligi boyleyse diye hep suphelerim vardi, sevmiyorsa neden cikmaya basladik ki falan diye hep aklima takilirdi. Aslinda ayrildiktan sonra farkettim ki aslinda benimle yataga gitmek icin birlikte olmayi surdurmus olabilir. Cunku bana “evlilik oncesi iliskiye nasil bakiyorsun?” Diye sormustu ve bana sarilirken elleri baska yerlere gidiyordu. Zorla opmeye calismisti vesaire.. tabi bunlar ayrildiktan sonra kafama dank etti. Ve onunla hic rahat hissetmiyordum. Iyi ki de yanlis bir sey yapmamisim. Biz kadinlarin icguduleri bazen iyi oluyor yani sevilip sevilmedigimizi aslinda anlayabiliyormusuz.hikayeni okudum cok mutlu oldum :) ilk mesaj eskiymis yorum yazmak isterken farkettim. o cocuktan bisey olmazmis zaten :) yaptigi seyleri seni baskilayarak ortmeye calisan gucsuz biriymis. hayatin cidden cok guzel degismis :) darisi basimiza :)
sağolasın mesajin için :) ben de iyi ki ayrılmışım diyorum. gerçekten de çocukça idi ve yürümezdi.böyle ilişki olmaz, her şey fazla çocukça.zaten birkaç aylık bir şeymiş.yoluna devam et bence.
not: hikayeni yeni gördüm , aferin kız doğruyu yapmışsın.
Konusmaktan zarar gelmez bence konus derdi neymis merak ettiklerini sor.Arkadaşlar merhaba, yardımınıza ihtiyacım var. Birkaç aylık bir ilişkim var. Fakat son zamanlarda sevgilim beni ne arıyor, ne buluşuyoruz, ne de bana ilgi gösteriyordu. Başka biri olmadığını biliyorum,sadece fazlasıyla rahat. Ama insan bir şeyler paylaşmak ve sevildiğini bilmek istiyor. Birkaç kere bu konuda tartışma çıkardım. Her seferinde yaptığını kabullenmedi ve beni suçladı, hep bana yıkıyorsun, ben ne yapıyorum falan diye. Dün yine tartışma çıktı, buz gibi cevaplar veriyordu isyan ettim, yine savunmaya geçti. En son sinirlendim facede güncellemeyle gelen özellikle takma isim koymuştuk birbirimize, onları sildim. O da dedi ben aldım mesajı, şimdi de hayatımda başkası olduğunu, o yüzden olay çıkardığımı ve isimleri sildiğimi düşünüyor. O şekilde ayrıldık. Sizce ne yapmalıyım? Hayatında başkası yok ama beni de yeterince sevmiyor gibi geliyor veya görüşsek iyi olurdu bence. Sizce bir hafta kadar sonra arayıp görüşme teklif etmeli miyim? Kendimi biraz suçlu hissediyorum isimleri sildiğim için o silmezken veya ayrılık konusu açmazken ben açtım. O da suçlu gerçi. Sevgilisi böylesine ilgisiz, gururlu olan var mı? Niye böyle anlam veremiyorum acaba sevmiyor mu, veya soğudu mu, canıma tak etti. İnsan azıcık çaba gösterirdi en azından. Ben ayrılmak istemiyordum, böyle olalım istemedim.
seninki de ilginçmiş ama bence konuş. ve eğer sevildiğini hissetmiyorsan bitir. hislerine güven yani. kişiliği öyle dahi olsa ne çıkar ki? kişiliği hoş değil demek ki.Yazdıklarının bire bir aynısını yaşıyorum şu an. Ve ben de hep acaba kişiliği mi böyle yoksa sevmiyor mu diye düşünüyorum. Ama sevmese niye ciddi adım atalım desin ki diyorum.
Bir de hiç öyle öpmeye çalışmak felan yok. 5 aydır görüşüyoruz. Normal sarılıp öpüyoruz yani arkadaş gibi. Hiç temas etmeye çalışmadı cinsel anlamda o şekilde yaklaşmadı.
Hikayenin devamını okuduğumda senin adına çok sevindim :) ama o yazdığında hayatında başka biri olması biraz içimi acıttı açıkçası. Neden böyle oluyor ki diye düşündüm. Neyse ki sen mutlusun önemli olan bu. Ömür boyu mutluluklar dilerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?