Sizce hangisi _??

ikiside çok güzel canım valla.. hangisi daha çok güven veriyosa sana yaptırıver gitsiin (söylemek kolay diyosundur kesin sırnaşık şey) .. ne kadar istiyo bu doktorlar acabaa?? bende olmak istiyorum ama benim için ücret biraz önemlidee :delphin:

benim ukraynalı bi arkadasım var burnu aynen böyle ve amelıyatsız,,yapaylıktan kastın ne anlayamadım?

naci çeliğinki bence çok kalkık,yakup avşarınkide ucu kötü geldi bana Barış Çakıra falanda bir tasarım yaptırsan daha iyi olur yada diğer doktorlara.Ukraynalı arkadaşının burnu öyle olabilir fakat herkesin yüz yapısı farklı.

yakup avşarınki daha doğal durmuş ama önemli olan güzellikse naci çeliğinkini daha cok begendim..

yakup avşarınki daha dğal diğerleri çok kalkık tanyeli gibi burnunun içi görünür...

slm kızlar .. barış beyle de görüştüm aslında en cok güvendiğimde o oldu ve tasarımı da gayet iyi .. ama sonucta bunlar tasarım ameliyat sonrasında neler yaşanır , neyle karşılaşılır asıl önemli olan bu .. yakup avşar 5000 barış cakır 4000 naci çelik de 4000 istiyor .Teoman doğan 6500 dedi ..tuhaf tuhaf rüyalar görmeye başladım.Benim kırılmıştı burnum onun için istiyorum estetik olmayı kbb doktoru son kontrole gittiğimde ilk zamanki halinden daha kötü şuan dedi :( iyi bir yerde olmalısın burun sırtında çökme oluşabilir dedi :( bakalım hepimiz için hayırlısı umarım herkesin sorunsuz gecer operasyonları

bence yakup avşarınki...niye dersen,naci çelik'in alından aşağıya çok dümdüz inmiş gibi geldi bana,hafif bi oyuntu olduğu zaman daha güzel duruyo bence,ben yukardan aşağıya dümdüz inen burunları sevmiyorum...
aynen katılıyorum yakup avşarınkiiimirmirmirmir

ya kıslar ben cok korkmaya başladım iş ciddeleştikçe d ekorkuyorum
her an vazgecebilirim gibi geliyor
zaman gectikçe daha kötü oluyor dedi doktorum bir an önce ameliyat gerekli dedi .. ama korkmaya başladım ben napıcam böyle bilmiorum barış bey e olmayı düşünüyorum ben onun tasarımını koymadım ama bunlardan daha iyi bir sonuc ve ona daha cok güvendim nedense
bir de tuğrul maral war onu da sırf maddiyat dolayısıyla düşünüyorum
önümüzdeki hafta tam karar werip 2 hafta içinde olucak ama bu korkuyla napıcam bilmiyorum
inanılmaz tırsıyorum yani :(:(:(:

ya kıslar ben cok korkmaya başladım iş ciddeleştikçe d ekorkuyorum
her an vazgecebilirim gibi geliyor
zaman gectikçe daha kötü oluyor dedi doktorum bir an önce ameliyat gerekli dedi .. ama korkmaya başladım ben napıcam böyle bilmiorum barış bey e olmayı düşünüyorum ben onun tasarımını koymadım ama bunlardan daha iyi bir sonuc ve ona daha cok güvendim nedense
bir de tuğrul maral war onu da sırf maddiyat dolayısıyla düşünüyorum
önümüzdeki hafta tam karar werip 2 hafta içinde olucak ama bu korkuyla napıcam bilmiyorum
inanılmaz tırsıyorum yani :(:(:(:

korkmana gerek yok cnm yaa kendini rahatlatmaya çalışmalısın tmm ameliyat bu sonuçta komplikasyonları var ama , kader de varsa önüne geçemessin.. bende mayıs sonunda düşünüyorum bakalım nolcak kaydirigubbakcemile2

slm herkese .. yarın barış bey le görüşüyorum onun tasarımını da koyucam ama sanırım yakup avsar a karar wericem diye düşünüyorum ama bakalım kısmet..

Merhabalar araniza yeni katildim.Canim kesinlikle yakup avsar.Zaten sende karar vermissin.Umarim istedigin gibi olur ama cok iyi arastir canim.Bende oyle bir operasyon gecirdim ama benimki basarisiz oldu.Tekrar dusunuyorum.

slm kızlar barış bey le görüştüm dün.. Dünya tatlısı bir insan tek kelimeyle harika biri bütün sorularınızı sabırla dinliyor tek tek cvplıyor.. aklındaki her ayrıntıyı sormaktan asla cekinilmeyek süper bir dr. diyebilirim
ve daha da önemlisi yaptığı operasyonların fotolarını gördükten sonra daha da bir güven verdi bana yaptığı tasarımda bile cok basarılıydı ..
naci çelik elendi zaten onu da silmek istiyorum aslında ordan ama neyse pek de gerek yok .. barış beyin tasarımında biraz da kendisine bıraktım ben ve o da dedi yüzüne en uygun burun olsun istiyorum ok dedim cünki size cok güveniyorum .. yarın yakuğ beyle de görüşüp son noktayı koyucam artık nihayet :) inşallah herkes için hayırlısı olur ...

lugesya canim bende bu yaz sonu baris bey e ameliyat olmayi dusunuorm.. sana yaptigi tasarimin fotosunu koyman mumkun mu ?

tabi ki koyarım şimdi canım tel.den atarım az sonra yanıda değil şimdi

ama bu arada barıs bey in tasarımında hatlar cok keskindi ben onun için aslında cok da beğenmedim

Back
X