- 3 Aralık 2013
- 1.860
- 1.231
- 198
- Konu Sahibi _-CaNiMSiN-_
-
Diyet degil de saglikli beslenerek hamileligim boyunca 12 kilo aldim, dogumdan ciktigimda hamilelik oncesi kiloma donmustum bile
Kendi dr da çok kilo almamaya çalış dedi... bilmiyorum aldığım bu.kiloları da vermek istiyorum doğum yapmadan ?
Herkes gayet normal cevap verince ben yanlış anladım sandım ama yok sen bildiğin doğurmadan kilo verme niyetindesin. Hiç mi karnındakine acımıyorsun, nasıl böyle birşey düşünebilirsin? Çok kafana takılıyosa bu haftaya kadar böyle yüksek bir kilo almayacaktın. Madem aldın doğumdan sonraya bırakacaksın.Kendi dr da çok kilo almamaya çalış dedi... bilmiyorum aldığım bu.kiloları da vermek istiyorum doğum yapmadan ?
Herkes gayet normal cevap verince ben yanlış anladım sandım ama yok sen bildiğin doğurmadan kilo verme niyetindesin. Hiç mi karnındakine acımıyorsun, nasıl böyle birşey düşünebilirsin? Çok kafana takılıyosa bu haftaya kadar böyle yüksek bir kilo almayacaktın. Madem aldın doğumdan sonraya bırakacaksın.
İnsanlar böyle bir şeye ihtimal vermediği için böyle cevaplar geldi bence. Ben de başta anlayamadım. Bu haftaya kadar kilo almasaydı da birşey olmazdı. Ama bu haftalardan itibaren bebek büyük bir hızla kilo almaya başlıyor ve diyet çok çok tehlikeli.Lütfen yanlış anlaşılmasın ben de cevap verdim ama diyet yap demedim, pasta börek şeker vs nin zaten bebeğe faydası yok, bende gebelik şekeri çıktı bunları kestim mesela, bol ev yoğurdu bol et balık bolca da fındık fıstık badem.çev yedim, sebze bir de
Hamileyken ille vericem demesi bana da garip geldi, madem öyle ideal kiloya inip öyle hamile kalsaydı
ElbetteMesala neler yiyip içtiniz ornek verebilir misiniz?
Benim doktorum da 10 kilodan fazla almamalisin diye sinir koymustu ve diyet listemi kendisi vermisti ona uymaya calistim, diyet dedigim de protein agirlikli beslenme, seker un tuz yasak o kadardi, ben tiroid sorunum oldugundan tuz da tuketmistim ama az miktardaydi, neyse ki sadece 12 kilo aldim, bebegim 3,450kg dogmustuKendi dr da çok kilo almamaya çalış dedi... bilmiyorum aldığım bu.kiloları da vermek istiyorum doğum yapmadan ?
Yüksek kiloyla başlanmış hamileliklere 12 kilo bile fazla. Doktorlar da bu tür hamilelere 7-9 kiloyu yeterli buluyor. Zaten doğumdan sonra eski kiloya dönülmüş oluyor ve kişi kilo vermek istiyorsa emzirme döneminde rahatlıkla veriyor.Diyet degil de saglikli beslenerek hamileligim boyunca 12 kilo aldim, dogumdan ciktigimda hamilelik oncesi kiloma donmustum bile
Evet ben de emzirerek baya kilo verdim, yiksek kiloyla da hamile kalmistim korkuyordum ya boyle kairsam diye :) sukur kalmadimYüksek kiloyla başlanmış hamileliklere 12 kilo bile fazla. Doktorlar da bu tür hamilelere 7-9 kiloyu yeterli buluyor. Zaten doğumdan sonra eski kiloya dönülmüş oluyor ve kişi kilo vermek istiyorsa emzirme döneminde rahatlıkla veriyor.
Yüksek kiloyla başlanmış hamileliklere 12 kilo bile fazla. Doktorlar da bu tür hamilelere 7-9 kiloyu yeterli buluyor. Zaten doğumdan sonra eski kiloya dönülmüş oluyor ve kişi kilo vermek istiyorsa emzirme döneminde rahatlıkla veriyor.
Herkes gayet normal cevap verince ben yanlış anladım sandım ama yok sen bildiğin doğurmadan kilo verme niyetindesin. Hiç mi karnındakine acımıyorsun, nasıl böyle birşey düşünebilirsin? Çok kafana takılıyosa bu haftaya kadar böyle yüksek bir kilo almayacaktın. Madem aldın doğumdan sonraya bırakacaksın.
Lütfen yanlış anlaşılmasın ben de cevap verdim ama diyet yap demedim, pasta börek şeker vs nin zaten bebeğe faydası yok, bende gebelik şekeri çıktı bunları kestim mesela, bol ev yoğurdu bol et balık bolca da fındık fıstık badem.çev yedim, sebze bir de
Hamileyken ille vericem demesi bana da garip geldi, madem öyle ideal kiloya inip öyle hamile kalsaydı
İnsanlar böyle bir şeye ihtimal vermediği için böyle cevaplar geldi bence. Ben de başta anlayamadım. Bu haftaya kadar kilo almasaydı da birşey olmazdı. Ama bu haftalardan itibaren bebek büyük bir hızla kilo almaya başlıyor ve diyet çok çok tehlikeli.
Mesela ben de normal kilomun üzerinde hamile kaldım. Fazla almak istemediğimden özellikle ilk 3 ay dikkatli beslenip daha sonraki aylar da kontrollü kilo alma niyetindeyim. Özellikle dediğin gibi hamur işlerinden uzak durmaya çalışıyorum. Kendime değil bebeğe alacak şekilde ayarlamak istiyorum. Ama kişinin kendi dikkatsizliğinden kaynaklanan kiloları bebeğin sağlığını riske atarak vermeye çalışmak olacak iş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?