Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben kendime bundan almıştım ve çok memnunum. boynunda çok zarif duruyor bir de buna bak derim :)
Canım tavsiyene uydum bundan aldım. Ama bu satıcının urunleri gercekten güzelmiş.Önce bu bı gelisinde digerlerini öyle alacağım artık. Saol canım benim bana da cok yardımcı oldun
![]()
anneler Günü'de yakın aslında şimdiden alıp koymak lazım bı kenara belki kalmaz o güne kadar nolur nolmaz![]()
Canım tavsiyene uydum bundan aldım. Ama bu satıcının urunleri gercekten güzelmiş.Önce bu bı gelisinde digerlerini öyle alacağım artık. Saol canım benim bana da cok yardımcı oldun
![]()
anneler Günü'de yakın aslında şimdiden alıp koymak lazım bı kenara belki kalmaz o güne kadar nolur nolmaz[/SIZE]![]()
Daha önceki siparişim geldi & sahaneymisssss
Fiyonk bilezik
[
o zaman kararimi verdim bu bilzikten alicam :) herkese cok tesekkur ederim onerileriniz harikaydi![]()
Daha önceki siparişim geldi & sahaneymisssss
Fiyonk bilezik
Güle güle kullan canım güzelmiş gercekten :)
Valla bence kaçırma derim. Türkiye de yok bu takılar. Hepsi YURTDIŞINDAN gelmiş. Herkesten farklı olmayı seviyorsan (benim gibi) al derim yani
![]()
Eki Görüntüle 650560
Yeni Moda İnci Fil Bilezik
Takıların son 4 saati kalmışşş !!! Filli olandan bı arkadas istemişti... süre bitmeden bundan da alayım ben![]()