canım ben kendime bundan almıştım ve çok memnunum. boynunda çok zarif duruyor bir de buna bak derim :)
Canım tavsiyene uydum bundan aldım. Ama bu satıcının urunleri gercekten güzelmiş.Önce bu bı gelisinde digerlerini öyle alacağım artık. Saol canım benim bana da cok yardımcı oldun
anneler Günü'de yakın aslında şimdiden alıp koymak lazım bı kenara belki kalmaz o güne kadar nolur nolmaz
Canım tavsiyene uydum bundan aldım. Ama bu satıcının urunleri gercekten güzelmiş.Önce bu bı gelisinde digerlerini öyle alacağım artık. Saol canım benim bana da cok yardımcı oldun
anneler Günü'de yakın aslında şimdiden alıp koymak lazım bı kenara belki kalmaz o güne kadar nolur nolmaz[/SIZE]
Daha önceki siparişim geldi & sahaneymisssss
Fiyonk bilezik
[
o zaman kararimi verdim bu bilzikten alicam :) herkese cok tesekkur ederim onerileriniz harikaydi
Daha önceki siparişim geldi & sahaneymisssss
Fiyonk bilezik
Güle güle kullan canım güzelmiş gercekten :)
Valla bence kaçırma derim. Türkiye de yok bu takılar. Hepsi YURTDIŞINDAN gelmiş. Herkesten farklı olmayı seviyorsan (benim gibi) al derim yani
Eki Görüntüle 650560
Yeni Moda İnci Fil Bilezik
Takıların son 4 saati kalmışşş !!! Filli olandan bı arkadas istemişti... süre bitmeden bundan da alayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?