Sizce Hangisi Daha Güzel? (Bujiteri)

canım ben kendime bundan almıştım ve çok memnunum. boynunda çok zarif duruyor bir de buna bak derim :)

[

Son düzenleyen: Moderatör:

Şimdide bundan aldım ona bakıyordum :) hehhhe seviyorum ben takıyı yaaa. <3
[]

Selam kızlar

Fiyonk Bileziği begenince, hepsinden birer tane sipariş verdim napayim dayanamadım daha fazla
OnLarda gelsin yorumlarimi yazarim

Handecim birkac gun once hepsinden aldım demissin...nasıl beğendin guzel mı takılar merak ettim ???

Evet canım hepsi şahane resimdekilerden de daha güzeller . Bugun ku favorim fiyonk bilezikti, yarın da filli olanı takarım sanırım hepsi cok guzel valla iyiki almışım...

Takıların ilan süresi de dolmak üzere bitmeden aldığım iyi olmuş bu arada

Aman söylediğin iyi oldu süresi bitmeden bende kaçırmayım bari. kıskanmak gibi olmasın ama Bende hepsini cok beğendim alsam mı acaba yaaa?

Valla bence kaçırma derim. Türkiye de yok bu takılar. Hepsi YURTDIŞINDAN gelmiş. Herkesten farklı olmayı seviyorsan (benim gibi ) al derim yani

Valla bence kaçırma derim. Türkiye de yok bu takılar. Hepsi YURTDIŞINDAN gelmiş. Herkesten farklı olmayı seviyorsan (benim gibi ) al derim yani

cok saol canım. FARK BENİM GÖBEK ADIM :)
Bundan sipariş verdim yarın bana ulaşırmış :)

Bileziği ararken bak ne buldum :)
[

Bugun bunu takmaya karar verdim

[COLOR="#0000C
Zehracim tavuskusu Bileziği dün aksam taktım herkes bayıldı taşları pırıl pırıl parlıyor
Gören nerden aldın diye soruyor. [/SIZE][/COLOR]

lütfen link vermeyiniz. yasaktır. beğendiklerinizin ve aldıklarınızın, resmini koyarak gösterebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…