Sizce hangisi daha iyi

Şu 33 lük tespihleri mi kastediyorsunuz ? Çok mu sever , koleksiyon falan mı yapıyor yoksa tespihle mi geziyor sürekli merak ettim .

O bütçeyi ayıracak güçte iseniz , o parayla bence daha güzel şeyler alınabilir ama yine de siz bilirsiniz tabii .
Bir kaç tane var öyle aşırı düşkünlüğü de yok aklıma geldi alayım dedim tesbihle. Falanda gezmez başka şeyler ne mesela

Bir kaç tane var öyle aşırı düşkünlüğü de yok aklıma geldi alayım dedim tesbihle. Falanda gezmez başka şeyler ne mesela

Eğer özel bir ilgisi yoksa 500 TL tespihe verilmez bence . Gerçi çok emin olmadıktan sonra sevgiliye de o tutarda hediye de alınmaz ya neyse :)

Özel bir hobisi varsa ona yönelik farklı bir hediye düşünebilirsin . Aklıma gelenler bilindik şeyler .
Şık bir saat , önümüz kış bir mont olabilir mesela , resmi çalışıyorsa kol düğmesi vs.

Eğer özel bir ilgisi yoksa 500 TL tespihe verilmez bence . Gerçi çok emin olmadıktan sonra sevgiliye de o tutarda hediye de alınmaz ya neyse :)

Özel bir hobisi varsa ona yönelik farklı bir hediye düşünebilirsin . Aklıma gelenler bilindik şeyler .
Şık bir saat , önümüz kış bir mont olabilir mesela , resmi çalışıyorsa kol düğmesi vs.
Saat yeni aldım kol düğmesi varda taktığını hiç görmedim montu bilmiyorum beceremem kendi alır teknolojiye düşkünlüğü var o türden de herşeyi var elbise falanda klişe almam aklımda tek bu var

Saat yeni aldım kol düğmesi varda taktığını hiç görmedim montu bilmiyorum beceremem kendi alır teknolojiye düşkünlüğü var o türden de herşeyi var elbise falanda klişe almam aklımda tek bu var
Özel ilgisi yoksa gerek yok gerçekten
O kadar limitin varsa
Uzaktan kumandalı uçak vs al biraz daha çıkıp kameralı olanlarına bakabilirsin
Arabası varsa ekran alabilirsin vs

Özel ilgisi yoksa gerek yok gerçekten
O kadar limitin varsa
Uzaktan kumandalı uçak vs al biraz daha çıkıp kameralı olanlarına bakabilirsin
Arabası varsa ekran alabilirsin vs
Ekranı var da uçak ne bileyim kardeşime almıştım napsjn uçağı dalga geçer benle ya

Back
X