sizce hangisi dogru

minnie84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
367
75
28
40
kadınvalidem tam bir kayınvalide mutlaka senede 5 kez kavga çıkarır ve ortalama 12 ayın 6 ayı eşimle küs geçirirler tabi onla küs diye benimlede konuşmaz.bebegim var şuanda annem bakıyor bir ara o gelip gitmişti yine kavga oldu artık gelmiyor.kayınvalide ve peder en son torunlarını 1 ay önce gördüler eşim annesi ile kavga etmiş .kayınvalide beni aradı bir ton laf saydı kapattı.artık bende görüşmemem kararı aldım ancak bugun kandil eşimin babasını arayıp aramam konusunda arada kaldım.babasına kalsa yine biz suçluyuz yani oda karısından kalır tarafı yok ama ne yapsam bilmiyorum.9 aylık bebegim var 8 aydır annem bakıyor kadın 3 hafta zor dayandı

bebegime bakmasa beni rahat bıraksa onada razıyım ama eşimi aileme karşı doldurmuş onlar evde hüküm sürüyor diye.

Sizi istemiyorlarsa illa gel bana laf sok denmez ki. Aramayın görüşmeyin. Kendi evladı ile geçinemeyen el kızı ile hiç geçinmez

Madem sana durduk yere tavır aldılar sende onları yok say.
Ama kvnin seni arayıp saydırması ne mana onu anlamadım?

Kendileri mi hüküm sürmek istiyormuş? Arama.Zaten arasanda aramasanda kıymeti yok.Pederden de bir ton laf duyarsın arayınca.

öncelikle ne anneniz ne de kayınvalideniz bebeğinize bakmak zorunda değil. ben olsam aramazdım oğluyla küsüp bana patlayan dengesiz kv iletişimi asgaride tutardım. bu arada kandil yarın değil mi?

bebegime bakmasa beni rahat bıraksa onada razıyım ama eşimi aileme karşı doldurmuş onlar evde hüküm sürüyor diye.

eşinizle küs değil mi

yani eşiniz idare edecek, laf taşımayacak, anasının huyunu biliyor zaten

ama bazen de bu konularda haklılık payı oluyor

kadınların annesi çocuğa bakınca eve daha rahat müdahale ediyorlar kadın da kendi annesi olunca çok rahatsız olmuyor

kv kaşığı yan çekmeceye koysa olay çıkıyor benim düzenime annen karışamaz diyoruz ama kendi annelerimiz kaşıkları başka dolaba koysa bile aman bilememiş deyip geçiyoruz en basitinden

kandilde aramak vs ben anlamam o işlerden ama siz içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın

Ya şu ailelere eşit uzaklıkta olabilsek ne onlar üzülecek nede biz

VALLA NE GÜZEL DEMİŞSİNİZ AYNEN ÖYLE AMA KVDENİN BANA YAPTIGI SADECE BUNLAR DEĞİL BIKTIM HAYATIMDAN O DERECE AMA NE YAPSAM BİLMİYORUM İÇİMDEN ARAMAK GELMİYOR AMA EŞİM VAR Bİ TARAFTADA ÇÜNKÜ O DA HEP SEN ADIM ATTINMIKİ DİYOR.

öncelikle ne anneniz ne de kayınvalideniz bebeğinize bakmak zorunda değil. ben olsam aramazdım oğluyla küsüp bana patlayan dengesiz kv iletişimi asgaride tutardım. bu arada kandil yarın değil mi?
KAYINVALİDEYİ ZATEN ASLA ARAMAM BEN EŞİMİN BABASINI ACABA ARASAMMI DEDİM HOŞ O DA EVET ANNENİZ SUCLU AMA KEŞKE ALTTAN ALSAYDINIZ DİYEN BİR TİP AMA

KANDİL bugün değil yarın, büyük harfle yazmak yasak değişin isterseniz.

Kv'de kıskançlık sezdim doğrusu ... Ayrıca madem içinden gelmiyor arama .. ben kp'i bebeğim ameliyat olana kadar haftada 2-3 defa arardm şimdi aramıyorum çünkü ne ameliyatına geldi çocuğumun ne aradı nasıl diye ne de manevi destek oldu ameliyat oldu 1 hafta sonra aklına geldik kırıldım açıkçası ve bunu da belirttim aramıyorum artık kafam rahat kendi ararsa konuşurum gereksiz muhabbete de girmem haketmiyor çünkü

Sizi istemiyorlarsa illa gel bana laf sok denmez ki. Aramayın görüşmeyin. Kendi evladı ile geçinemeyen el kızı ile hiç geçinmez
BAGIRIIR ÇAGIRIR KENDİNCE AMA BEN ASLA AGZIMI AÇMAM EŞİM CEVABINI VERİRİ BENİM ADIMA KAVGASINI YAPAR ÇIKAR GİDERİZ SONUÇMU 2 AY GÖRÜŞME SOPNRA KALDIGIN YERDEN DEVAM EE GURUR NERDE KALDI BEN BİLMİYORUM

kandil yarın değil mi ya?
arayın gitsin. kandilin mübarek olsun deyip kapatmak 1,5 dk ya sürer ya sürmez. içiniz rahat eder en azından. zaten geriside önemli değil.

AL BENDENDE O KADAR EN SON 5 MARTTA EŞİM İLE KAVGA EDİNCE GİTTİLER.KV BENİ ARADI BUNDAN SONRA NE ÖLÜME GELSİN NE ÖLÜSÜNE OGLUMUN BİTTİ BENİM İÇİN DEDİ 2 GÜN SONRA BANA MİSAFİR ALMIŞ GELDİ. BUARADA BEBEGE ANNEM BAKIYOR BENDE TAVIR YAPTIM GİTTİM TEMZİLİK YAPTIM MİSAFİR EVDEYKEN EŞİMEDE NOLDU HANİ ÖLÜSÜNEYDİ DEDİM.BANA SORMADAN EVİME NASIL MİSAFİR GETİRİR DEDİM .BEN ÇALIŞAN 1 İNSANIM VE TEK İZİNLİ GÜNÜM VAR.9 MARTTAN BU TARAFA BEBEGE KİM BAKIYOR DİYE NE ANNESİ NE BABASI ARAMADI .BEN İŞE GELİYORUM ANNEM ÇOCUGA BAKMAYA GELİYOR EVİME

kandil yarın değil mi ya?
arayın gitsin. kandilin mübarek olsun deyip kapatmak 1,5 dk ya sürer ya sürmez. içiniz rahat eder en azından. zaten geriside önemli değil.
DOGRU SÖYLÜYORSUNUZ ANCAK O KADAR YUZSUZ İNSANLARKİ ERTESİ GÜN EVİME DAMLARLAR.YA DA ARAYACAGIM AMA EVİMDE ONLAR OLDUGUNDA HUZURM OLMADIGINI GELMELERİNİ İSTEYECEGİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…