sizce hangisi dogru

HEMDE NE KISKANC 5 YIL ÖNCE ANNEME HEDİYE ALMIŞIZ BEN HATIRLAMIYORUM BİLE ONUN CETELESİNİ TUTMUŞ .EŞİME ANNEM İÇİN O KADIN İSTEMEM YAN CEBİME KOYCU DİYORMUŞ.O KADIN 8 AYDIR BEN ÇALIŞIP EVİME PARA GÖTÜREYİM DİYE BEBEGE BAKAN KADIN OLUYOR

Sana tavsiye eşini bu konuda doldurma ne olursa olsun çünkü sana söylediklerinin bir gün sana dönme ihtimali çok yüksek benden söylemesi... Bana eşim neden babamı aramıyorsn diye sorduğunda bu babanla benim aramdaki mevzu sen karışma lütfen diyorum ... Benim küçücük bebeğim 2.5 aylıkken anestezi alıp ameliyata girmiş aramamis sormamis bilmesine rağmen destek olmamış aklına gelince oğlan nasıl diye soruyor kimse kusura bakmasın ama bu işler öyle yürümüyor ... Her aradığında da kırgınım ondan aramıyorum diyorum bitti gitti ...

DOGRU SÖYLÜYORSUNUZ ANCAK O KADAR YUZSUZ İNSANLARKİ ERTESİ GÜN EVİME DAMLARLAR.YA DA ARAYACAGIM AMA EVİMDE ONLAR OLDUGUNDA HUZURM OLMADIGINI GELMELERİNİ İSTEYECEGİM

valla ertesi gün eve damladıklarında kapıyı açmayın. evde yoktuk diyin. bizimde çok sevimsiz bir alt komşumuz var gelince delikten bakıyorum kapıyı açmıyorum. bazen diyor ki evde tv sesi vardı açmadın vs ayy diyorum kediler kumandaya basmış onlar açmış heralde diyorum. inanıyormudur tabiki hayır ama umrumda da değil açıkcası :)

malesef işte evde huzurum olmuyor bu sefer eşimle kavga ediyoruz.bu sefer başlıyor senın ailen diye.

Annen hakkında o kadın deme hakkına da sahip değil o kadın dediği kadın senin ANNEN çocuğa baksın bakmasın öyle konuşma hakkını ona kimse vermiyor madem çok değerli evladı var kıskanıyor gelsin başında dursun

açmadıgım kapı için emin olun eşim 1 hafta konuşmaz birde hayatı zindan eder.2 ucu da

kp de sizi haksız buluyosa ne diye arayacaksın, amaç torun baktırmak mı, son cümleden çıkarıyorum bunu

malesef işte evde huzurum olmuyor bu sefer eşimle kavga ediyoruz.bu sefer başlıyor senın ailen diye.
Senin ailen diye başlama hakkı varsa buyursun başlasın ama lütfen birbirinizin ailelerini birbirinize karşı doldurmayın olan size olur ...

annemde aynısı söyledi.madem deger veriyor gelsin baksın ki torun başka sevgisi başka diyor.

annemde aynısı söyledi.madem deger veriyor gelsin baksın ki torun başka sevgisi başka diyor.
Torun kıskançlığı yapıyor olabilir ama o torun sadece annenin değil onun da torunu olduğunu idrak edemiyor

Yahu eşiniz nerden bilecek açmadığınızı evde yoktum deyin. bakkala gitmiştim markete gitmiştim. yada duştaydım duymadım çıkamadım vs vs. bahaneler torbaya girmedi ya :)
yada daha iyisi kuru bir tebrik edin. neticede aileyiz bayramda düğünde cenazede birlik olmamız lazım onun dışında görüşmesek daha iyi deyip geçin.

Bugun ucaylarin baslangici yani recep ayinin baslangici yarin da regaip kandili hepinizinkini kutluyorum mubarek olsun diyorum.
Kbabanizi arayin bence.bir kandil kutlamak zor is degil.

hayır amaç o degil ama sonuçta ona ihtiyac olan bir dönem yardımcı olabilir ancak olmuyor ve paraya ihtyiacımız oldugunu bliyior.

peki amaç ne?
kayınpederin de kayınvalideden aşağı kalır yanı yok ona göre de biz haksızız diyosan kandil kutlamanın ne anlamı var, neden yapasın bunu

kandil yarın
ve siz gelin olarak küs bile olsanız saygıdan dolayı kutlamanız gerek mübarek gün sonuçta.
kendi ablam da kv ile aynı sizin gibi araları ama bayramlarda kandillerde arar gayet resmi bir şekilde kutlar kapatır.en azından aramadı kutlamadı diyemez.

benimki o kadar yüzsüzki aradım diye gelir oturur bide misafir getirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…