HEMDE NE KISKANC 5 YIL ÖNCE ANNEME HEDİYE ALMIŞIZ BEN HATIRLAMIYORUM BİLE ONUN CETELESİNİ TUTMUŞ .EŞİME ANNEM İÇİN O KADIN İSTEMEM YAN CEBİME KOYCU DİYORMUŞ.O KADIN 8 AYDIR BEN ÇALIŞIP EVİME PARA GÖTÜREYİM DİYE BEBEGE BAKAN KADIN OLUYORKv'de kıskançlık sezdim doğrusu ... Ayrıca madem içinden gelmiyor arama .. ben kp'i bebeğim ameliyat olana kadar haftada 2-3 defa arardm şimdi aramıyorum çünkü ne ameliyatına geldi çocuğumun ne aradı nasıl diye ne de manevi destek oldu ameliyat oldu 1 hafta sonra aklına geldik kırıldım açıkçası ve bunu da belirttim aramıyorum artık kafam rahat kendi ararsa konuşurum gereksiz muhabbete de girmem haketmiyor çünkü
iyi bari 1 gun daha zamanım varmış :)KANDİL bugün değil yarın, büyük harfle yazmak yasak değişin isterseniz.
Sana tavsiye eşini bu konuda doldurma ne olursa olsun çünkü sana söylediklerinin bir gün sana dönme ihtimali çok yüksek benden söylemesi... Bana eşim neden babamı aramıyorsn diye sorduğunda bu babanla benim aramdaki mevzu sen karışma lütfen diyorum ... Benim küçücük bebeğim 2.5 aylıkken anestezi alıp ameliyata girmiş aramamis sormamis bilmesine rağmen destek olmamış aklına gelince oğlan nasıl diye soruyor kimse kusura bakmasın ama bu işler öyle yürümüyor ... Her aradığında da kırgınım ondan aramıyorum diyorum bitti gitti ...AL BENDENDE O KADAR EN SON 5 MARTTA EŞİM İLE KAVGA EDİNCE GİTTİLER.KV BENİ ARADI BUNDAN SONRA NE ÖLÜME GELSİN NE ÖLÜSÜNE OGLUMUN BİTTİ BENİM İÇİN DEDİ 2 GÜN SONRA BANA MİSAFİR ALMIŞ GELDİ. BUARADA BEBEGE ANNEM BAKIYOR BENDE TAVIR YAPTIM GİTTİM TEMZİLİK YAPTIM MİSAFİR EVDEYKEN EŞİMEDE NOLDU HANİ ÖLÜSÜNEYDİ DEDİM.BANA SORMADAN EVİME NASIL MİSAFİR GETİRİR DEDİM .BEN ÇALIŞAN 1 İNSANIM VE TEK İZİNLİ GÜNÜM VAR.9 MARTTAN BU TARAFA BEBEGE KİM BAKIYOR DİYE NE ANNESİ NE BABASI ARAMADI .BEN İŞE GELİYORUM ANNEM ÇOCUGA BAKMAYA GELİYOR EVİME
DOGRU SÖYLÜYORSUNUZ ANCAK O KADAR YUZSUZ İNSANLARKİ ERTESİ GÜN EVİME DAMLARLAR.YA DA ARAYACAGIM AMA EVİMDE ONLAR OLDUGUNDA HUZURM OLMADIGINI GELMELERİNİ İSTEYECEGİM
malesef işte evde huzurum olmuyor bu sefer eşimle kavga ediyoruz.bu sefer başlıyor senın ailen diye.Sana tavsiye eşini bu konuda doldurma ne olursa olsun çünkü sana söylediklerinin bir gün sana dönme ihtimali çok yüksek benden söylemesi... Bana eşim neden babamı aramıyorsn diye sorduğunda bu babanla benim aramdaki mevzu sen karışma lütfen diyorum ... Benim küçücük bebeğim 2.5 aylıkken anestezi alıp ameliyata girmiş aramamis sormamis bilmesine rağmen destek olmamış aklına gelince oğlan nasıl diye soruyor kimse kusura bakmasın ama bu işler öyle yürümüyor ... Her aradığında da kırgınım ondan aramıyorum diyorum bitti gitti ...
Annen hakkında o kadın deme hakkına da sahip değil o kadın dediği kadın senin ANNEN çocuğa baksın bakmasın öyle konuşma hakkını ona kimse vermiyor madem çok değerli evladı var kıskanıyor gelsin başında dursunHEMDE NE KISKANC 5 YIL ÖNCE ANNEME HEDİYE ALMIŞIZ BEN HATIRLAMIYORUM BİLE ONUN CETELESİNİ TUTMUŞ .EŞİME ANNEM İÇİN O KADIN İSTEMEM YAN CEBİME KOYCU DİYORMUŞ.O KADIN 8 AYDIR BEN ÇALIŞIP EVİME PARA GÖTÜREYİM DİYE BEBEGE BAKAN KADIN OLUYOR
açmadıgım kapı için emin olun eşim 1 hafta konuşmaz birde hayatı zindan eder.2 ucu davalla ertesi gün eve damladıklarında kapıyı açmayın. evde yoktuk diyin. bizimde çok sevimsiz bir alt komşumuz var gelince delikten bakıyorum kapıyı açmıyorum. bazen diyor ki evde tv sesi vardı açmadın vs ayy diyorum kediler kumandaya basmış onlar açmış heralde diyorum. inanıyormudur tabiki hayır ama umrumda da değil açıkcası :)
Senin ailen diye başlama hakkı varsa buyursun başlasın ama lütfen birbirinizin ailelerini birbirinize karşı doldurmayın olan size olur ...malesef işte evde huzurum olmuyor bu sefer eşimle kavga ediyoruz.bu sefer başlıyor senın ailen diye.
annemde aynısı söyledi.madem deger veriyor gelsin baksın ki torun başka sevgisi başka diyor.Annen hakkında o kadın deme hakkına da sahip değil o kadın dediği kadın senin ANNEN çocuğa baksın bakmasın öyle konuşma hakkını ona kimse vermiyor madem çok değerli evladı var kıskanıyor gelsin başında dursun
Torun kıskançlığı yapıyor olabilir ama o torun sadece annenin değil onun da torunu olduğunu idrak edemiyorannemde aynısı söyledi.madem deger veriyor gelsin baksın ki torun başka sevgisi başka diyor.
hayır amaç o degil ama sonuçta ona ihtiyac olan bir dönem yardımcı olabilir ancak olmuyor ve paraya ihtyiacımız oldugunu bliyior.kp de sizi haksız buluyosa ne diye arayacaksın, amaç torun baktırmak mı, son cümleden çıkarıyorum bunu
hayır amaç o degil ama sonuçta ona ihtiyac olan bir dönem yardımcı olabilir ancak olmuyor ve paraya ihtyiacımız oldugunu bliyior.
eşim için çünkü o babası ile görüşüyorpeki amaç ne?
kayınpederin de kayınvalideden aşağı kalır yanı yok ona göre de biz haksızız diyosan kandil kutlamanın ne anlamı var, neden yapasın bunu
eşim için çünkü o babası ile görüşüyor
bilmiyorum her seferinde eşim yeter artık bıktım ailemden diyr bi bakıyorum yine görüşüyoruz.tamam görüş beni karıştırma diyorum yok yok olmuyogerek yok o arasın sen geri planda dur
benimki o kadar yüzsüzki aradım diye gelir oturur bide misafir getirir.kandil yarın
ve siz gelin olarak küs bile olsanız saygıdan dolayı kutlamanız gerek mübarek gün sonuçta.
kendi ablam da kv ile aynı sizin gibi araları ama bayramlarda kandillerde arar gayet resmi bir şekilde kutlar kapatır.en azından aramadı kutlamadı diyemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?