- 21 Ocak 2017
- 1.146
- 1.027
- 83
Kızlar babamın hasta olduğunu bilen arkadaşlar bilir. Geçen hafta babam vefat etti. Mevlid yaptık, görümcem ve teyzemin kızı da geldi. Geçmişten bir husumetleri vardı. Neyse babamgilin koridor hem dar hemde çok gelen giden oluyordu ve iş için geçmek zorundaydık. Eltim ve kaynanam geldi, görümcem de koridorda sarıldı. Kuzenimi iterek, oda biraz yavaş demiş. Görümcem de ağzına geleni saydı. Kuzenim koluma girdi eniştem için susuyorum dedi. Kuzenimin 12 yıldır çocuğu olmuyor çok uğraştılar. Görümcem herkesin içinde bir kaç kere Allah bilerek çocuk vermiyor diye bağırdı. O yine sustu, odaya gitti ağladı. Sonra kuzenimin görümcesi ve teyzem öğrendi bunu. Teyzemde ağladı. Gorumcemi çağırmış diğer odaya yaptığın ayıp değil mi. Verende Allah alan da Allah demiş. Görümcem tabi inkâr etmiş biz kulagimizla duyduk. Daha sonra bunlar bağırınca kuzenim yatak odasından çıktığı gibi gorumceme tokat attı. Tabi olay çıktı. Gorumcemi kuzenimin görümcesi kovdu. Benim gorumcemde bana bağırıyor beni kovdular sen beni tutmadın. Ayıp ettiniz diye. Hâlbuki çıktığında içeri gir dedik. Kendi bağırdı çağırdı gitti. Sizce ne yapmalıyım?