Sizce hangisi haklı???

öncelikle başınız sağolsun.
benim babam vefat edeli 1 hafta olacak, kim olursa olsun 2 hadsiz cenaze evinde birbirine girip olay çıkaracak tuttuğum gibi kolundan atarım ikisini de dışarı.
susmak sabretmek zorunda değilsin. herkes terbiyesizin takınmak zorunda. konu açılırsa bundan sonda tavrını net koy. baban ölmüş kolay değil insanların saygıyı öğrenmesi lazım.
Aynen canım ben orda babamın mevlidin de kavga çıkarmayın diyorum sakin olun diyorum. Dahada üsteliyorlar. Birde görümcem bana küsmüş bende çokta tin dedim. Teyzemede, kızına da kızdım.

cenaze evinde çenesini ve elini tutamayan iki insandan hangisi haklı diye düşünmezdim. ben olsam ikisiyle de konuşmam.cenazede yapılacak şey mi terbiyesizler:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Babami kaybedeli 13 ay oldu. Kavganın hası oldu 8.gününde. Yerinde oldum yani
O zaman beni anlamışsındir. Benim içimi yakan babam sakin, sessiz biriydi böyle bir mevlidi haketmiyordu resmen terbiyesizlik yaptılar. Ben onları düşünmüyorum çıkan dedikodular moralimi bozdu. Herkes kendince kendini haklı görüyor. Bende size danışmak istedim çünkü bende yapacağımı biliyorum daha sonra

cenaze evinde çenesini ve elini tutamayan iki insandan hangisi haklı diye düşünmezdim. ben olsam ikisiyle de konuşmam.cenazede yapılacak şey mi terbiyesizler:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Ortalığı en çok karıştıran teyzem oldu. Kuzenimi sakinlestirdim oda zaten eniştem için susuyorum dedi. Teyzem karışınca kıyamet koptu. Annem zaten teyzeme bağırdı mevlidi mahvettiniz diye.

İkiside çok büyük saygısızlık yapmışlar
Ben olsam ikisiylede görüşmezdim

İkiside haksız! Cenaze evinde yapılacak şey miydi bu?
Ve aslında en büyük saygısızlık sana yapılmış acini böyle mi paylasiyolarlar birde utanmadan sana sitem ediyorlar

Valla yerinde olsam silmiştim hepsini

Başın sağolsun bu arada

Basiniz sağolsun
Babanızin acısı taze
Hepsini boşverin
Ne halleri varsa görsünler
Kendimi yerinize koydum babamın mevlidinde bunlar olsa hepsini birden kovarim evden..

Back
X