sizce hangisi olsun nişan davetiyem?:)

sizce hangisi

• 1.

OY: 4 4,3%
  • 2.

OY: 41 43,6%
  • 3.

OY: 3 3,2%
  • 4.

OY: 8 8,5%
  • 5.

OY: 41 43,6%

• Ankete Katılan
    94
  • Anket Kapalı .

smyraaa

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
878
46
298
arkadaşlar kararsız kaldım. sizce hangisi?:)

Eklentiler

• $119,5.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 298
  • $137.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 278
  • $77,5.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 289
  • $68,5.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 289
  • $200.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 303
en son pembe olan çok şekermiş yaa ben onu beğendim

ben olsam 5. yi seçerdim nişan için . kesınlıkle cook şeker..
ama düğün olsaydı 1 yada 2 derdim..

evet 5.pembeliyi bnde çok beğendim ama müsamere davetiyesi gibi çokmu cicili bicili diye kararsız kaldım:) ama 1. ve 2.de şık ama nişan için ağır mı blmem

pembeli olan bana sanki doğum gününe yada bi başka bi kutlamaya ait bi davetiyeymiş gibi gldi.... sevmem ben cici li bicili şeyleri. ama sizin kararınız önemli tabi .... ben 1 ve 2 ye bayıldım onlarda düğn için şık bi seçim olur.... nişan içinde 4. diorum... şimdiden mutluluklar zemuszemus

e pembeliyle 2.olan eşit kalmış ankette ama aslnda bnmde favorim bu 2siydi ama sanırım yine kararszlığa dewam=)

ben olsam nişan için 5. dekini seçerdimm, o daha tatlı :)

bence nişan için 5. düğün için ise 1.böylece 2 farklı davetiyen olur hemde birbirinden güzel...nişan cicili bicili,düğün ise ağır ve şık:)

ben de nişan için 5 düğün için 1 diyenlerdenim.

bence nişan için 5. düğün için ise 1.böylece 2 farklı davetiyen olur hemde birbirinden güzel...nişan cicili bicili,düğün ise ağır ve şık:)

evet bende katılıyorum ilk 1. ve 2. ler çok ağır şık onlar düğün davetiyesine daha uygun 5. nişan için çok hoş :) bende öyle tercih etmiştim nişan için ve öyle tavsiye ederim :)

kızlar bugün baktım da 5.olana netteki gibi fotodaki gibi durmuyor. o üst pembe kısmı asetat içinde ise karton değil yağlı kağıt gibi incecik bi kağıt var ve yazı kısmı da buraya geliyor. bu yüzden ondan vazgeçtim sanırım
2.davetiye olacak onu eleyince...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…