• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri SIZCE HANGISI (resımlı)

Pardon ya 1 - 13 yada 30 3 uygun olmaz sanırım beyaz yada kırık beyaz gelin varken senin beyaz giymen hoş olmaz

2nin yeşilini beğendim ama etek kısmı çok düz inmiş
1deki gibi az marullu etek ucu daha hoş olabilir,hava katar elbiseye diye düşündüm...

3ü komple beğendim ama göğüs kısmı azcık bastırıyor gibi durmuş
o kısım az daha dekolteli dursa,göğüsü alttan kavrasa mükemmel olurrr

Son düzenleme:
1 veya 3 diyorum ...

1 numara olursa renk 13 veya 25....

3 numarada ise yine öyle açık renkler olmalı...pembe, lila gibi...o modele o renkler yakışır

bahsettiğim marullu etek şeysine örnek...

ayrıcanaaaa:dance:
sefdiğim bi bebikim olduğun içinnn :asigim:
bi kaç model de ben göstermek istedim sanaa
2.resimde benzerini koyduğun şu modele ne dersin mesela? (sağdaki)

gerek eteğindeki kabarıklık olarak gerekse renk olarak hem gelini gölgede bırakmayan (beyaz ve toz pembe seçimlerde geline benzeme derler ya hani a.s ) hem de zerafetinden ödün vermeyen bir seçim bence bu elbise...

3. tavsiyemde ise taşlı şık bir model var

a.s.

[/QUOTE]

a.s.

[/COLOR][/B][/QUOTE]

woaw bu elbiseye bayildim cok sikmisaklinialirimsmile

a.s.

[/COLOR][/B][/QUOTE]

woaw bu elbiseye bayildim cok sikmisaklinialirimsmile[/QUOTE]

bence de bu elbise çok şıkmış

Birinci numara beğenime en hitap edeni oldu.
Renk olarak da 17 numara, uçuk pembe,pudra rengimsi bir renk.
Amca kızına mutluluklar a.s.

koyduklarından kincisi derim çok asil çok güzel

canım benim aslında sen yüzün hariç resmini çekip koysan bizde ona göre söyleseke..
şimdi bazı modeller kısa boylulara pek yakışmıyor ..yada göğüsü büyük olanlara yada boynu kısa olanlara ..
senin vücut yapını bilsekte söylesek..
bütün elbiseler çok güzel ama ..vücut yapında çok önemli bence...

canlarım yorumlar ıcın cok tesekkurler tum yorumları okuyup bı duzenleme yapacagım ınsallah cok cok tesekkur ederım

boyum da kısa malesef topukluyla falan 1.64 falan olur heralde bu tıp elbıseler yakısmaz mı acaba ama kısa da ben ıstemıyorum sanırım daha da cocuksu bır hava katıyor gıbı bı de yakınımın dugunu

o yuzden ben boydan resmımı koyayım ona gore yorumlar yapılsın tekrardan tesekkurler:)

ben özel teşekkür isterim lem :mymeka:

kuzummmmm tum yorumları okumadım valla senın yerın ayrı bakkk en ozelınden tesekkurler kocamanından opuyroum ancakkkkkk

canım sımdı baktım da ellerıne saglıkta benım koydugum bu elbıseler satısta dıktırmeyecegım zaten zamanımda yok dıkım ıcın senın gosterdıgın elbıseler satılıyorsa canım onları da dusunebılırım :asigim: :asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
SIMDI SONUCLAR GELIYOR:))

1numaralı elbıse= 8 oy almıstır
2numaralı elbıse=13 oy almıstır
3numaralı elbıse=8 oy almıstır
4numarlı elbıse=1 oy almıstır

kontescım senın elbıselerınden en son koydugunu begendım hatta beyazı da begendım dekolte o kadar gıyemem de ortada olur goguslerım hehe:) ama ıste dedıgım husus var

cok tesekkurler canlarım ama ben de ılk gordugumde 2 bıraz klasık geldı herkeste olanlardan ama 1 daha degısık gelmıstı 1 numaralı elbıse ıcın verılen renklere bı goz gezdıreyım ben:=) cok tesekkurler

Back
X