Sizce hangisi?

Valla uzak ama yeni en azından bakimli evde oturmak isterdim. Her tarafı dokulen eski bir evde huzur bulamam sanırım. Ev sahibi de gicikmis duşakabin vs yaptırması en azından siz yaptırın kiradan duselim falan demesi gerekirdi.

Kira bir eve cam balkon gereksiz harcama, çocuk olsa güvenlik vs anlayacağım.
Boya badana, duşakabin hepsi 1000 lira anca tutar.
Bu eve 1-2 sene daha güzel ev buluncaya kadar oturmalık gözüyle bak, çocuk yapmak istediğinizde başka eve çıkarsınız.

uzun vadede oturacağınız bir evse ben hayır diyorum.ev sahibinin tavrını beğenmedim ilk olarak.ev eski,masraflı ve şehir merkezine uzak.sadece okul bitene kadar oturacaksanız olur ama çoluk cocuğa karışacaksanız şehire daha yakın daha bakımlı ve asansörü olan bir ev tercih etmeniz gerekir.

Ev sahibi kiracının canı kapalı balkonda oturmak istiyor diye niye para versin ki. Anlamsız bir beklenti olmuş. Lüks sonuçta bu. Kombi bozulmuş su tesisatı yenilenecekmiş gibi davranmanız saçma. Ya beklentinizi düşürüp az kira vereceksiniz ya da istediğiniz gibi bir ev bakacaksınız
Canim kapali balkonda oturmak istemedi balkonu cok alcak kedim var bisey olur diye korktum ilerde de coluk cocuk olur yada biri gelir falan guvenli degil. Ev ile alakali gerekli olan masraflarada yanasmiyo ama kendi tercihi tabiki bisey demedim zaten.

Canim kapali balkonda oturmak istemedi balkonu cok alcak kedim var bisey olur diye korktum ilerde de coluk cocuk olur yada biri gelir falan guvenli degil. Ev ile alakali gerekli olan masraflarada yanasmiyo ama kendi tercihi tabiki bisey demedim zaten.
Benimde kedim var kedi için istiyorsanız bahçe telleri var. Bir kaç metre telle kapatabilirsiniz taşınacağınız zaman da telleri sökebilirsiniz. Fazla masraf olmaz.

Arkadaslar cok tesekkur ediyorum destekleriniz icin bugun akrabalarin birinden haber geldi okula tek vasita mesafede temiz masrafsiz bir ev bulunmus sukur simdilik resimlerini gordum iyi gibi bakalim hayirlisi olur insallah😊

Benimde kedim var kedi için istiyorsanız bahçe telleri var. Bir kaç metre telle kapatabilirsiniz taşınacağınız zaman da telleri sökebilirsiniz. Fazla masraf olmaz.
Bi ev bulmuslar istedigimiz ozelliklerde bi hafta sonra gormeye gidicez umarim iyi olur balkonuda genis ve demirleri var kedim icin de daha cok alan olucak sagolun.

Back
X