Hayirli sabahlar arkadaslar. Icinden cikamadigim bi ev mevzusu var ve size danismak istedim.
Bu haziran ayinda il disi tayin istedim ve cok sukur istedigim sehirde istedigim okul geldi. Evliyim ve esimle birlikte aileminde oldugu bu sehre tasiniyoruz fakat icinden cikamadigimiz bi sorun var.
Okul merkeze biraz uzakta ve ben okula yakin bir ev olsun istedim biraz aradiktan sonra yakinlarda bi ev bulduk otobusle okula 5 dk mesafede. Ev biraz eski 4. Katta asansoru yok ama ben asansoru pek kullanan biri degilim zaten olsada binmiyorum sorun etmedim. Mutfak dolaplari da cok eski eger tutarsak boyayacaz. Giriste bi portmanto var onuda boyamak istiyorum. Kapilar ve duvarlarda boyancak tabiki balkona cam taktirmak ve kuvetin ustteki cam kabinide degistirmek istiyorum yani masrafli bi ev ama ote yandan cok genis esyalarimi rqhatca alir fazladan bi odasi var cocuk olursa ilerde sorun yasamayiz manzarasi cok guzel denizi goruyor. Saklama alanlari cok fazla depo yada yukluk olarak kullanilabilecek iki genis alan var ve benim icin en onemlisi okula yakin. Kirasida uygun malesef baska da yakinlarda ev yok kac gubdur bakiyoruz bi tane bile duzgun icine girilecek bi daire bulamadik. Evin durumu bu sekilde ev sahibiyle gorustugumuzde kendi evine kalici olarak yaptiracagimiz hicbiseyin masrafina karismiyor kendi cebimizden vermemizi istiyor. Esim sinirlendi bu duruma baska ev arayisina girdik okula cok uzak iki otobus mesafede evlere bile baktik icime sinen bi ev bulamadik olan daireler hem okula baya uzak hem kucuk hemde kiralar resmen ucmus.
Simdi.size sorum şu. Siz olsaniz masraflida olsa okula yakin olan evi mi tercih edersiniz yoksa uzak olan baska ev arayislarina mi girersiniz? Bu arada girdigimiz bi evde en az 4 5 yil oturmayi planliyoruz. Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim. Sevgiler