Sizce hangisi

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
haftaya arkadasımın dugunu var bende sık olmak istiyorum tabi zemuszemus bu iki elbisede kararsız kaldım sizce hangisi daha guzel :sm_confused:

ıkisi de çok güzelmiş ama ben olsam ikinci elbiseyi seçerdim..

benimde ikide kaldı aklım ama iç gosterirmi bilmiyorumki elbise netten alıcagım icin bilmiyorumda

Bence içinde astarı vardır ya,düğüne beyaz renk daha çok gider hem zemuszemus

gg de satılan bu japon tasarımlar hem kumaş açısından hem dikiş açısından kalitesiz ve kötü sadece fotolarda güzel duruyor ben olsam ikisini de almaz mağazalardan görerek deneyerek alırdım karar senin tabi yerimseniben

bende sıyahı begendım ama uzerıne deneyerek almak daha ıyı bence.elıne gectıgınde uzerındekı durusunu begenmezsen

siyahı beğendim bende canım straptez oluşu kemeri harika durmuşkaydirigubbakcemile5

bende krem olanı beğendim bu yıl çok moda zaten krem rengi dore ayakakbı ve çantaylada uyum süper olur :lepi:

bence 1. daha güzel ama straplez yaa ne kadar rahat olur ki.. bi de bi arkadaş daha demiş gg de satılan bu ürünlerden genelde memnun kalınmıyo..

yok ben bikere daha aldım gg den japon elbisesi sadece içinde astarı olmuyo onun dısında fena degil giyilmiycek gibi

canım bencede siyah daha güzell. eğer bide gece düğünü ise daha ii olur......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…