Doğuma Hazırlık sizce hangisi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sizce hangisi

• Ankete Katılan
    22
  • Anket Kapalı .

deryadeniz8380

Oğlum EGE abi oluyor
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
462
2
96
Nevşehir
isim konusunda fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.şöyleki benim adım DERYA eşimin DENİZ oğlum EGE bir aya kadar 2.oğlumuz olacak inşallah isimde kararsızız.anlamı güzel ege derya denize uyan bi isim arıyoruz Alternatifler anlamlarıyla birlikte

ENGİN 1. Açık deniz. 2. Ucu bucağı görünmeyecek kadar çok geniş. 3. İyi, güzel, temiz, sağlam.

DORUK:1. Tepe, en yüksek yer, uç, zirve. 2. En üstün başarı düzeyi. 3. Kibirli.

KUZEY:1. Sağını doğuya, solunu batıya veren kimsenin tam karşısına düşen yön, dört ana yönden biri, şimal, güney karşıtı. 2. Bulunduğu noktaya göre kuzeyde kalan yer. (Kuzey denizi)

ARDA:1. Hükümdar veya kumandan asası. 2. İşaret olarak yere dikilen çubuk. 3. Sonra gelen.4. Meriç ırmağının Edirne yöresindeki önemli bir kolu. 5. Uygur yazılarında geçen çok eski bir Türk adı.

Fikirlerinizi yukarıdaki ankete katılarak belirtebilirsiniz şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Engin ve Doruk uyumlu olur sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…