• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce hangisi?

sizce hangisi aldatmaya girer?

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
kızlar bu cinsel İHTİYACI malum yerlerde değil de arkadaş gurubunuzdan biri ile
gideriyorsa da ya da bir kaç kez gidermişse de aynı anlayışı gösterebilecekmisiniz
hem o ihtiyacı gidermek için ille de bir kadın mı gerekiyormuş canım aaaaaaaa söyletmen beni

Her ikiside aldatmaktır sonuçta..Başka bir bayanla,benimle yaşadığı herşeyi yaşama hakkını görüyorsa kendinde,ya ben fazlayımdır o üçgende yada o..İnsanlar bir birlikteliğe(sevgili,nişanlı,evli)karar verirken sadece 2 kişilik bir beraberlikten bahsediyoruz,3.insan girecekse size bunu söylemeli.Aksi sizi aptal yerine koymaktan başka bir şey değildir...İkiside aldatmadır..İlişkiler onurlu ve sadakatle yaşanmalı diyorum..Sevgiyle kalın..

her ikisi de aldatmanın en kötüsüdür bana hissettiği duyguları bi başkasına hissedecek veya gitçek başkasıyla cinsel anlamda neler neler yapacak off Allah korusun kafayı sıyırırım heralde ben ya

evliyken aldatımak daha kötü sevgiliyken ayrılması daha kolay olur ama evliyken bırakması zor olur ve aldatılmak daha çok koyar ama temennim hiçbir kadının aldatılmaması aslında bu konuda biz kadınlarada iş düşüyo çünkü erkek yine bi kadınla aldatıyo boşuna demezler kadının yaptıgını kadına akrep bile yapmaz diye

:kızgın:ne başka biriyle olmasına nede aşık olmasına kesinlikle tahammül edemem bence ikiside aldatmaya girer.çok derin bir konu düşünmesi bile çok kötütatlicadiarzu:mymeka:

bencede kesinlikle her ikiside ya sadece aklaiyla ya da bedenen aldatsa ikiside aldatma degilmi sonucta akli gonlu baskasinda

valaha canım aşk öyle insanın engel olabileceği birşey olmadığı için.birgün eşim gelipte bana birine aşık oldum derse beni aldattığını düşünmem çok acı çekerim gururum kırılır ama aldatıldığımı düşünmem.cinsellikse apayrıbir konu.hatta cinselliği bırak dokunmasa bile çapkınlık yaparsa işte o aldatmaya girer çok kızarım.:oklava::oklava::oklava::oklava:yalan da aldatmadır kızlar.haberiniz varsa aldatılmış olmazsınız.

her ikiside;
başkasıyla birlikte olduğunu beni öpen dudakların başka teni tuttuğunu düşünmek onu affetmemi engeller başkasına aşık olduğunda benim affetmemi beklemez herhalde yani her iki durumdada ben aldatılıyorum........:1ninca:

her ikiside
ne aşkını nede bedenini benden başkasıyla paylaşmasını kabul edemem !!!

eger ben onu gozumden bıle sakınırken o gıdıp baska bı tene deger;baska bı kalbe dokunursa....ayyyyy dusunemıorum ya ıkısınıde kaldıramam asla

her ıkısı de aldatmaya gırıyor tabıkı!!!
amaask cok daha kotu Allah korusun hanı dıgerınıde kaldırmak cok acı verır ama ask dedıgınde mahvoldun gıttı zaten dırek bıttı olay..
cınsellıgın can acıtan yanı da benım ıcın ona asık olma ıhtımalı olurdu zaten..

ikiside aynı terazinin olduğu için varsın ikiside kötü olsun

Aşk hariç,diğerleri aldatılmaya girer bana göre..
Çünki aşk pek insanın elinde olan birşey değildir.
Tüm bunları yaşamak acıdır,ancak çekip gidememek daha da acıdır...

Back
X