Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşk bu vallahi, sevgilide olsa evlilikte olsa, nekadar sinirlensemde çıldrısamda hatta kabüllenmeyip yataklara kadar düüşşsemde tabi abartıyorum:) bırakırım, eğer onunla mutlu olmak istiyorsaa eyvallahhh... altatırsa kafayı tellerim vallahh:)
bence de her ikiside.. sonuçta bi kadına bi şeyler hissetmesine katlanılmaz..zaten öyle bir şey varsa beni kaybeder.. ama cinsellik dersek.bi kadınla yatması da benim ona olan tavırlarımı öyle çok değiştirirki. yaklaşamam bile.. sevdiğim adam başkasıyla yatıyo başkasına dokunuyo. yok ya her ikiside evet:)
her ikisi de girio ama beni ask daha cok yaralar.
belki bi anlık zaafla yada sarhosken cinsel anlamda aldatma olabilir düsündügünde kötü olursun ama canını yakmaz o kdr.ama sevdigim adamın baska birine asık olması beni kahreder.Allah korusun ...
her ikiside çok kötü cinsellik başka bir ten başka bir dokunuş aşk ise sizi sevdiğini sandığız adam başka birini seviyo... allah kimseye böyle bişey yaşatmasın
aldatmaya bedenini katmakda aynıdır,
ruhunu katmak,kalbini katmakda aynıdır benim için..
bi tek fark ayırır onları birbirinden..biri
hislerle,,biri zaaflara yenilerek gerçekleşir..